Tajomstvo odhalené! Johansson čaká druhé dieťa, vraj porodí každú chvíľu

Skvelé novinky v súkromí potešili hollywoodsku hviezdu Scarlett Johanssonovú len pár mesiacov pred svetovou premiérou jej najnovšieho filmu Čierna vdova. Tridsaťšesťročná herečka je tehotná.

07.07.2021 11:14
Film Review - Black Widow Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson na zábere z filmu Čierna vdova.
debata

Hviezda marvelovského univerza, ktorá však zaujala aj v nezávislých snímkach ako Stratené v preklade, čaká svoje druhé dieťa. Otcom je jej manžel Colin Jost, známy moderátor a herec, člen ansámblu Saturday Night Live.

Podľa informácií portálu PageSix.com je herečka už v pokročilom štádiu tehotenstva a mala by porodiť za pár týždňov. Informáciu o jej tehotenstve však s partnerom pred médiami tajili.

„Mala by porodiť už čoskoro. Ona aj Colin sú nadšení a vzrušení,“ komentoval zdroj, ktorý cituje spomenutý portál. „Vždy sa snažila súkromie si strážiť a nemedializovala veci, ktoré prežíva mimo práce,“ pokračoval tiež informátor. Johansson sa tiež nezúčastnila na minulotýždňovej premiére filmu Čierna vdova, ktorá prebehla v Los Angeles aj v Londýne. Zastúpila ju len herecká kolegyň a Florence Pugh. Aj to je údajne dôvod, prečo málokto z novinárov tušil, že 36-ročná hviezda je v požehnanom stave.

Johansson je pritom matkou dcérky Rose, ktorej otcom je jej druhý, dnes už bývalý manžel Romain Dauriac. Ešte pred ním bola hviezda vydatá za kolegu Ryana Reynoldsa, dvojica spolu deti nemala.

Florence Pugh na londýnskej premiére filmu...
Herečka Vick Hope pózuje fotografom.
+3Herečka Florence Pugh na londýnskej premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Scarlett Johansson

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...