Princ William verzus princ Frederik! Futbal zlákal kráľovských fanúšikov

Najprv remíza, napokon víťazstvo domáceho tímu v predĺžení. Napínavý futbalový zápas medzi Anglickom a Dánskom sledovali v londýnskom Wembley aj kráľovskí hostia.

08.07.2021 09:30
Britain England Denmark 2020 Soccer Foto: ,
Dánsky korunný princ Frederik a jeho syn, princ Christian spoločne sledovali zápas medzi Dánskom a Anglickom v rámci Euro 2020 na štadióne vo Wembley v Londýne.
debata

Anglických futbalistov prišiel podporiť osobne princ William, ktorého zachytili objektívy v dobrej nálade, ale tiež v momentoch, keď s napätím sledoval dianie na ihrisku. V čestnej lóže, kde sa zhováral napríklad so šéfom Asociácie anglického futbalu alebo prezidentom UEFA, sa však usadili aj známe celebritné tváre – napríklad režisér Guy Ritchie alebo bývalý futbalista David Beckham.

Princ musel doraziť bez manželky Kate, keďže tá sa stále nachádza v domácej izolácii – vyvolanej kontaktom s infikovanou osobou na koronavírus. Napriek tomu však William nebol jediným zástupcom z kráľovského rodu, ktorý sa nachádzal vo Wembley.

Princ William (a za ním v pozadí David Beckham)...
Záastupcovia dánskej kráľovskej rodiny -...
+3Princ William v živom rozhovore s prezidentom...

O pár desiatok metrov ďalej usadili organizátori sledovaného zápasu aj členov dánskej kráľovskej rodiny – v tomto prípade prišli svoj národný tím podporiť hneď traja jej členovia. Korunný princ Frederik s manželkou, korunnou princeznou Mary vzali aj najstaršieho syna – princa Frederika. A podľa záberov je zjavné, že ich hra zaujímala a dúfali vo víťazstvo dánskeho tímu.

K tomu síce nakoniec nedošlo, ale atmosféra futbalového súboja bola v stredu večer údajne výnimočná. Aj zástupcovia rodov s „modrou krvou“ si večer pochvaľovali. Anglicko, ktoré zvíťazilo a dostalo sa tak do finále majstrovstiev, sa stretne v najdôležitejšom zápase celého Eura v nedeľu s talianskym tímom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #futbal #anglicko #Dánsko #zápas #princ Frederik

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...