Nikdy mi nebolo lepšie, vyhlásila Jennifer Lopez. Dejú sa úžasné veci...

Hoci ani raz nepovedala jeho meno, niet ani najmenšej pochybnosti, že práve staronový partner Ben Affleck je (aspoň čiastočným) dôvodom, prečo sa Jennifer Lopez cíti šťastná. Dokonca zašla v slovách ešte ďalej.

10.07.2021 02:00
619460384 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner - herec Ben Affleck na zábere z Hamptons neďaleko New Yorku.
debata

„Nikdy mi nebolo lepšie,“ vyhlásila v rozhovore pre rádiovú šou Zane Lowe on Apple Radio 51-ročná Jennifer Lopez. „Som super šťastná. Viem, že ľudia sa v duchu pýtajú, ako sa mi darí. Čo sa to deje. Si v poriadku? Ale takto to je. Nikdy som nebola šťastnejšia,“ komentovala latino diva aktuálnu situáciu.

„Chcem, aby ľudia, ktorým na mne záleží, vedeli, že som sa dostala na to miesto v mojom živote, kde sa cítim naozaj skvelo. Myslím si, že keď sa raz do tohto stavu dostanete, začnú sa diať úžasné veci. Také, čo ste si už v živote ani nedokázali predstaviť,“ uviedla v rozhovore tiež Lopez.

APTOPIX "Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac Je to vážne! Affleck obnovil vzťah aj s najdôležitejšou ženou Lopezovej života

Ani raz síce nezmienila svojho staronového partnera Bena Afflecka, väčšina médiá, ale aj fanúšikov na sociálnych sieťach vníma jej slová ako referenciu na vzťah, ktorý dvojica obnovila pred pár mesiacmi. V minulosti tvorila Lopez s Affleckom pár v rokoch 2002 až 2004, potom sa však rozišli.

Speváčka, ktorá bola trikrát vydatá, sa na jar rozišla so svojím partnerom a snúbencom Alexom Rodriguezom a pomerne rýchlo po rozchode sa začali šíriť dohady o randení s niekdajším hollywoodskym partnerom. Keď ich potom zachytili objektívy paparazzov v objatí a pri bozkoch, už bolo jasné, že klebety boli pravdivé.

Uplynulý víkend strávili partneri v obľúbenom letovisku Hamptons, kde im spoločnosť robili aj ich deti. Speváčka má dvojičky z manželstva s Marcom Anthonym, herec a režisér Affleck je otcom troch detí, ktorých matkou je jeho bývalá manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Ben Affleck #partnerstvo #stav

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...