Mária Bartalos sa pochválila veľkou novinkou! Na ďalšej dovolenke už budú štyria

So šťastnou novinkou štartuje tohtoročné leto slovenská herečka Mária Bartalos. Na sociálnej sieti ju zdieľala aj so svojimi fanúšikmi.

08.07.2021 15:41
debata

Dvadsaťšesťročná slovenská herečka, ktorá kedysi pútala pozornosť najmä v seriáli Oteckovia, zverejnila vo štvrtok záber z dovolenky v chorvátskom Rovinji. Na fotografii je oblečená v letných šatách pózujúc pri morských vlnách. Pod šatami sa črtá už výraznejšie zaoblené bruško.

„Najbližšie to už na dovolenke bude pestrejšie. Budeme si chodiť vo štvorici po svete,“ napísala na margo správy o svojom druhom tehotenstve herečka. S manželom Adriánom Bartalosom spoločne vychovávajú synčeka Noela, či k nemu pribudne malý braček alebo sa manželom narodí dievčatko, zatiaľ jasné nie je.

Dvojica sa vybrala na dovolenku do Chorvátska, pričom herečka zdieľala z dovolenkovej destinácie už niekoľko záberov. Ani na jednom však detail jej tehotenských kriviek nebol rozpoznateľný.

Možno to bolo aj prítomnosťou množstvo Slovákov vo vychytenom Rovinji, prečo sa napokon niekdajšia hviezda Oteckov či šou Tvoja tvár znie povedome rozhodla zdieľať privátnu novinku.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #Mária Bartaloš

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...