Megan Fox ako magnet, šaty vyzdvihli všetko! Internet valcuje jej flirt s krásnou Limou

Už nejaký ten mesiac je americká herečka Megan Fox znovu v centre pozornosti. Dôvodom je nepochybne aj jej aktuálny vzťah - so spevákom Machine Gun Kellym. A tiež niekoľko projektov. Nedávno o nich prišla porozprávať do známej talk-šou.

14.07.2021 00:00
621201123 Foto:
Megan Fox na návšteve talk-šou Jimmyho Kimmela v Los Angeles.
debata

Tridsaťpäťročná Fox dostala pozvanie do talk-šou amerického moderátora Jimmyho Kimmela a objektívy ju zachytili počas krátkej „prechádzky“ z limuzíny do zadných dverí televízneho štúdia, kde relácia vzniká. Oblečená v elegantných, no mimoriadne zvodných šatách, vyzerala mama troch detí naozaj ukážkovo. Model vyzdvihol jej ženské tvary, plný dekolt aj boky a zvýraznil štíhly driek. Brunetka si užila aj nadšené pokrikovanie fanúšikov spoza oplotenia.

Iba nedávno pritom zaujala Megan Fox aj internetovým flirtom, ktorý sa odohral pred zrakmi verejnosti a na druhej strane ktorého bola brazílska topmodelka Adriana Lima. Začalo sa to nevinne, keď Lima na Twitteri napísala nasledovný odkaz.

Video
Zdroj: Profimedia

„Megan Fox, ak by si niekedy raz potrebovala dablérku v niektorom z tvojich filmov, zavolaj mi,“ napísala Lima s poukázaním na to, že sa delia o jedného vizážistu. „Ale čo keby som potrebovala frajerku? Môžem zavolať tiež? Patrick môže byť do toho nejako zapojený, môže nás napríklad nalíčiť, keď ťa vezmem na večeru do Nobu,“ odpísala brazílskej kráske Fox. „Takže je to rande. Vidíme sa dnes večer v Nobu,“ kontrovala jej ešte Adriana Lima.

Flirtovaná výmena odkazov na sociálnej sieti nenechala chladných fanúšikov, ani novinárov. Len pre zaujímavosť, Megan Fox sa už dávnejšie vyznala z toho, že sa cíti byť bisexuálna a rovnakým dielom ju priťahujú ženy aj muži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Megan Fox #flirt #Adriana Lima #Jimmy Kimmel #sexy

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...