Sudeikis o rozchode s Wildeovou: Z knihy raz bude už len kapitola a potom odsek

Súkromie nezvykli komentovať, no herec Jason Sudeikis nedávno urobil výnimku. Prehovoril o rozchode so svojou bývalou partnerkou a matkou jeho dvoch detí Oliviou Wildeovou.

15.07.2021 00:00
2019 Foto:
Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na zábere z roku 2019.
debata

Herec, ktorý momentálne zabodoval v nomináciách na ceny EMMY so svojím projektom Ted Lasso, vyhlásil v rozhovore pre magazín GQ, že k rozchodu došlo „v novembri 2020“. Dátum sa tak zhoduje s prvými informáciami, ktoré v rovnakom čase priniesli médiá a ktoré naznačovali rozchod páru.

Olivia Wilde v tom čase začala nakrúcať svoj nový film Don't worry darling, pričom sa veľmi zblížila s jeho hlavným hrdinom – spevákom a hercom Harrym Stylesom. „Lepšie budem rozumieť tomu, prečo, možno tak o rok,“ uviedol tiež 45-ročný Sudeikis na margo rozchodu pre známy časopis. „A ešte lepšie o dva, a potom o päť. A postupne sa to zmení – z knihy môjho života sa stane kapitola a potom odstavec, odsek a slovo až z toho bude slabika,“ uviedol americký herec.

614461150 Čítajte viac Smutný pohľad na Lopezovej ex?! Diva si užíva a on sa utápa... v minerálke

O tom, že Sudeikis ťažko znáša rozchod, napísalo viacero amerických aj svetových médií. Napriek tomu sa vraj s expartnerkou snažia zvládať situáciu priateľsky a s ohľadom na blaho ich dvoch spoločných detí.

Sudeikis ešte stále nakrúca druhú sériu komediálneho projektu Ted Lasso vo Veľkej Británii a tam sa rovnako nachádza aj Olivia Wilde, ktorá sa do Londýna údajne presunula, aby mohla viac času tráviť s Harrym Stylesom. Bývalý líder One Direction a úspešný sólový spevák má v rodnej krajine ďalšiu pracovnú povinnosť – ešte nedávno nakrúcal snímku The Policeman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Olivia Wilde #Jason Sudeikis

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...