Nečakaná fotka rodinnej idylky hviezdneho páru: Reedus s Krugerovou a dcérkou!

Pred pár dňami hviezdila v Cannes v odvážnej večernej róbe. Herečka Diane Kruger si však po "červenokobercových" povinnostiach užíva aj tie rodinné.

15.07.2021 00:21
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa norman reedus (@bigbaldhead)

Nemecká rodáčka, ktorá žije v Amerike, sa podľa všetkého veľmi rýchlo vrátila od hviezdnych povinností k súkromným radostiam. Záber, ktorý by to mal potvrdzovať, zverejnil herečkin životný partner – herec Norman Reedus. Na svojom profile na sociálnej sieti pridal Reedus veľmi zriedkavý rodinný záber z prechádzky v newyorských uličkách.

Fotografia zachytáva herečku v šortkách a bunde so vzormi, ako tlačí kočík. Reedus kráča za ňou s ich spoločnou dcérkou na pleciach. Od narodenia dievčatka rodičia nezverejnili žiaden jeho záber s pohľadom priamo na tvár. Hrdina seriálového hitu Walking Dead ani tentoraz neurobil výnimku, dcérka je tiež do objektívu otočená chrbtom.

zväčšiť Herečka Diane Kruger prišla v kreácii s... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Herečka Diane Kruger prišla v kreácii s výraznou romantickou sukňou a odvážnym vrchným dielom.

Čo však verejnosť zaujalo asi najviac, je zdieľanie takéhoto súkromného a veľmi intímneho momentu hviezdnej rodinky. Niekdajšia modelka a múza značky Chanel spoločne s Reedusom si totiž svoje súkromie nadovšetko strážia.

Diane Kruger sa len pred pár dňami objavila na filmovom festivale v Cannes v modeli Armani Privé, ktorý rafinovane zakrýval jej hrudník pruhmi trblietavej látky. Iba pár dní predtým sa zúčastnila aj na párty značky Louis Vuitton, kde sa zase predviedla v kratučkých vzorovaných a vyšívaných šatách. Hoci o pár dní oslávi blondínka poljubileum (15. júla bude mať 45 rokov), stále sa radí k vyhľadávaným hviezdam módnymi značkami. Jej status štýlovej ikony sa nemení ani pribúdajúcim vekom.

Francúzska herečka Isabelle Huppert prišla v...
Modelka Coco Rocha v kreácii Christian Dior...
+9Zľava: Pascale Desrochers, Sylvain Marcel,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Cannes #Diane Kruger #Norman Reedus

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...