Tínedžerka zo Stranger Things randí s Bon Joviho synom! Svet však rieši jej bývalého

Herečka Millie Bobby Brown odštartovala svoju medzinárodnú kariéru už v pomerne mladom veku. Ako hlavná dievčenská hrdinka seriálu Stranger Things sa razom stala miláčikom divákov po celom svete.

15.07.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jakebongiovi

Dnes má Brown 17 rokov a radí sa medzi najzaujímavejšie herecké talenty svojej generácie. Zároveň je však lákadlom aj pre bulvár a paparazzov. Novinári len nedávno zistili, že Millie je zadaná a prežíva vzťah s Jakeom Bongiovim (foto hore). Z priezviska vám to možno nenapadne v prvom momente, ale vedzte, že ide o syna známeho speváka a hudobníka – konkrétne Jona Bon Joviho.

Devätnásťročný Jake zverejnil na svojom Instagrame zatiaľ len jediný záber s populárnou seriálovou herečkou, ona sama si súkromie stráži a ani k vzťahu sa zatiaľ nevyjadrovala.

K čomu sa však musela vyjadriť – teda lepšie povedané, urobil tak jej profesionálny tím – boli tvrdenia hviezdy z TikToku Huntera Ecimovica (21), ktorý mal s herečkou randiť pred časom. Kým on už bol plnoletý, ona mala v tom čase len pätnásť rokov. Ecimovic pritom tvrdí, že u Brownovej žil takmer osem mesiacov a mali spolu aj sexuálny styk. To je podľa zákona v USA trestné a súd by mohol hroziť aj Ecimovicovi – v čase styku bola Brown považovaná za maloletú osobu.

Na hlavu influencera sa zosypala kritika aj tvrdé slová z internetu. „Nemám sa za čo ospravedlňovať. Nula, nič, nemám sa za čo. Nemáte ani poňatia o celej situácii,“ reagoval TikToker. Dodal, že pod strechou známej herečky žil osem mesiacov. „Ako z toho môže byť žaloba? Myslel som si, že jej mama a otec o všetkom vedia,“ komentoval tiež.

Zástupcovia herečky označili jeho tvrdenia za „nečestné a navyše aj nezodpovedné ofenzívne a nenávistné“. Tvrdia, že podniknú právne kroky, aby situáciu vyriešili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rande #Millie Bobby Brown #maloletá

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...