Veľká láska sa vraj nekoná! Irina odmietla slávneho rapera, chce kamarátstvo

Pár týždňov dozadu sa objavili informácie o tom, že ruská topmodelka Irina Shayk a raper Kanye West tvoria pár. Dvojicu dokonca načapali na Francúzskej riviére v jednom hoteli.

19.07.2021 08:00
shutterstock 1509741302 Foto:
Modelka Irina Shayk na zábere z Milána.
debata

Zdá sa však, že žiadna kaša sa neje taká horúca. Podľa najnovších informácií má byť totiž pravdou, že dvojica pár netvorí. Dôvodom malo byť rozhodnutie pôvabnej modelky.

„Má ho rada ako kamaráta, ale nechce s ním mať vzťah,“ tvrdí zdroj pre portál PageSix.com. Podľa jeho slov chcel West, aby ho tvár značiek Versace či Prada sprevádzala do Paríža. Shayk mu však povedala nie.

„Nechcela, aby ich médiá spájali s tvrdeniami, že spolu randia. Ak by sa ukázali spolu v Paríži, ďalší mesiac by sa písali o nich ako o páre. To Irina nechcela,“ uviedol informátor. Dodal tiež, že ruská modelka momentálne nechce byť spájaná so žiadnym mužom. „Je spokojná byť single,“ komentoval.

Tridsaťpäťročná Shayk sa naposledy objavovala v spoločnosti Vita Schnabela. Pred ním tvorila pár s hercom a režisérom Bradleym Cooperom. Dvojica má spoločne aj dcérku Leu, ktorú vychovávajú striedavo, ale kvôli dcére sa často aj stretávajú alebo ju spoločne sprevádzajú na krúžkoch či vystúpeniach zo škôlky. Na jar sa špekulovalo o tom, že by sa Shayk mohla ku Cooperovi vrátiť. Tieto informácie sa však nepotvrdili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #irina Shayk #Kanye West

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...