Už hľadajú hniezdočko lásky! Lopezovú s Affleckom načapali v luxusnej štvrti

Vo vzťahu speváčky Jennifer Lopezovej a herca Bena Afflecka to zjavne postupuje závratnou rýchlosťou. Po pár týždňoch, čo znovu tvoria pár, sa údajne rozhodli nájsť si spoločné bývanie.

18.07.2021 00:00
619460384 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner - herec Ben Affleck na zábere z Hamptons neďaleko New Yorku.
debata

Ako píše portál TMZ.com, dvojicu zachytili paparazzovia, ktorí pre portál pracujú. Ben a Jen, ako ich kedysi označovali médiá začiatkom milénia, keď spolu bezmála dva roky tvorili pár, mali navštíviť lokalitu Holmby Hills. Tá je známa popularitou na trhu medzi boháčmi a tiež závratnými cenami nehnuteľností. Jednu takú partneri navštívili osobne, údajne s plánmi nájsť si spoločné hniezdočko lásky.

Podľa informácií TMZ.com sa ani jeden zo celebritnej dvojice nedrží skrátka. Luxusné sídlo, po ktorom poškuľujú, sa vraj predáva za neuveriteľných 65 miliónov dolárov, pričom v dome sa nachádza osem spální a 12 kúpeľní. Celková obývateľná plocha dosahuje údajne až 2800 metrov štvorcových! Vila má dokonca vlastné bowlingové dráhy a množstvo ďalších vymožeností.

Počas uplynulých dní paparazzovia zachytili obe slávne celebrity v uliciach Los Angeles v spoločnosti ich ratolestí, kvôli ktorým údajne hľadajú tiež veľký dom. Kým speváčka Lopez nakupovala s dcérou Emme v jednej zo štvrtí Beverly Hills (video nižšie), pár dní predtým sa Emme objavila v spoločnosti Affleckových dvoch starších detí a spoločne s ich známym otcom a maminým staronovým partnerom sa vybrali do parku a nákupného centra.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Ben Affleck #nehnuteľnosť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....