Budem tata, to je najviac, píše Fašiang z Oteckov. Zverejnil krásny záber s partnerkou

Zdá sa, že rok 2021 je v slovenskom šoubiznise opäť pomerne plodný. Aj čo sa prichádzajúcich potomkov týka. Po speváčke Veronike Nízlovej tehotenstvo potvrdila aj modelka Tereza Bizíková.

16.07.2021 07:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Keby ste náhodou nevideli, kráska je partnerkou obľúbeného herca Mareka Fašianga, hviezdy seriálu Oteckovia. Dvojica sa šťastnou novinkou pochválila vo štvrtok na sociálnych sieťach.

„Je toho toľko, čo by som napísala, ale tu je každý komentár zbytočný,“ uviedla Bizíková na Instagrame pri zábere z pláže, kde ju Fašiang objíma okolo zaobľujúceho sa bruška. „Už sa ťa nevieme dočkať,“ pridala ešte modelka.

Speváčka Veronika Nízlová. Čítajte viac Šok pre fanúšikov aj kamošov! Rozvedená Nízlová je tehotná, otca zatiaľ tají

Rovnaké dva zábery zdieľal potom samotný herec. Na druhom z nich drží na dlani drobné detské topánočky. „Budem tata a to je najviac,“ komentoval Fašiang.

Dvojica začala svoj vzťah v roku 2018 a odvtedy sú nerozluční. Pomerne často dostávali od médií aj otázky na svadbu a založenie rodiny. Minimálne to druhé už teda majú „vybavené“ – či stihnú sobáš ešte pred narodením dieťatka alebo si radšej počkajú, ukáže čas. A sociálne siete…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #Marek Fašiang #Tereza Bizíková

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...