Povolenie od Alžbety II. neočakáva! To, čo pripravuje Harry, kráľovskú rodinu nepoteší

Britský princ Harry plánuje na budúci rok vydať knihu pamätí, v ktorej sa podelí o chyby a poučenia zo svojho života.

20.07.2021 12:00
Prince Harry Foto: ,
Princ Harry na archívnej snímke.
debata

„Nepíšem to ako princ, ktorým som sa narodil, ale ako muž, ktorým som sa stal,“ uviedol Harry, ktorého vyjadrenia sprostredkoval denník The Guardian na svojej webovej stránke. Princ vyjadril vďačnosť za príležitosť podeliť sa o to, čo sa počas svojho života naučil.

Prince Harry Čítajte viac V hlase princa Harryho boli cítiť silné emócie: Naša mama verila, že...

Harry knihe pamätí podľa svojich slov plánuje zdieľať svoje vzostupy a pády s „presnosťou a pravdivo“ a na jej vydaní sa dohodol s vydavateľstvom Penguin Random House. Penguin Random House dohodu s princom potvrdilo na Twitteri.

Harry – vojvoda zo Sussexu – podľa BBC výnosy z knihy daruje charite. O vydaní knihy nedávno hovoril so svojou rodinou, píše BBC. Harryho hovorca však dodal, že princ neočakáva, že od Buckinghamského paláca dostane povolenie.

Harry a jeho manželka Meghan Markleová sa minulý rok vzdali svojich kráľovských povinností a odsťahovali sa do USA, kde chcú podľa vlastného vyjadrenia viesť nezávislejší život.

Harry koncom júna priletel do Londýna, kde 1. júla, v deň nedožitých 60. narodenín svojej matky, princeznej Diany, odhalil spolu s bratom Williamom jej novú sochu v záhradách Kensingtonského paláca. Bratia podľa agentúry Reuters kvôli tejto príležitosti nechali bokom svoje dlhodobé názorové nezhody, ktoré sa vystupňovali po odchode mladšieho z nich do USA, a objavili sa na pietnej akcii bok po boku. Ako s ich vzťahom „zamáva“ pripravovaná kniha ukáže čas.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...