Šeherezáda v bikinách predvádza Onurovi tehotenské bruško! K ich dvom synom pribudne...

Hereckí manželia Bergüzar Korel a Halit Ergenç sa tešia na príchod tretieho potomka.

22.07.2021 00:00
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç Foto:
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç ako hlavní hrdinovia tureckej telenovely Tisíc a jedna noc.
debata (1)

Bergüzar Korel a Halit Ergenç ako hlavní hrdinovia tureckej telenovely Tisíc a jedna noc zaujali slovenských divákov v roku 2011, kedy sa seriál dostal na obrazovky Markízy. Diváci si telenovelovú dvojicu Onura a Šeherezádu priam zamilovali… Časy sledovanej telenovely sú už síce preč, ale ich život je popretkávaný spoločnou láskou doteraz. Herecká dvojica sa teší na príchod tretieho spoločného potomka. Ku dvom synom už čoskoro pribudne dcérka, ako herečka prezradila na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel)

O zábery z tehotenstva sa krásna tmavovláska so širokým úsmevom delí s fanúšikmi na Instagrame pravidelne. Takmer 2 milióny fanúšikov sleduje život seriálovej hviezdy, ktorá v auguste oslávi 39 rokov. Aktuálne sa herečka delí o výsostne letné a dovolenkové zábery – na jednom je oblečená v plavkách s tigrovaným vzorom, usmieva sa do objektívu a jej zväčšujúce sa bruško hladká jej slávny manžel, seriálový Onur, Halit Ergenç. Dvojica spoločne už vychováva dvoch synov – jeden má 11 rokov a druhý prišiel na svet len pred rokom.

Slávny pár sa pred oltár postavil v roku 2009 a odvtedy žijú spolu bez škandálov a šťastne. Ich láska, ktorá sa zrodila pred kamerami spomínaného seriálu, sa však nezačala celkom nevinne. Halit Ergenç bol totiž v tom čase ženatý. O dvanásť rokov starší muž sa však stal pre exotickú krásku Bergüzar Korel jednoducho osudovým.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bergüzar Korel #Halit Ergenç

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...