A predsa Kate a William fanúšikov nesklamali! Nový záber oslávenca, princa Georgea, je tu

22. júla oslavuje najstarší syn Williama a Kate ôsme narodeniny.

22.07.2021 10:00
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel - princ William v kráľovskej lóži na zápase žien vo Wimbledone.
debata

Princ William a jeho manželka Kate každoročne zverejňujú nové fotografie pri príležitosti narodenín ich troch potomkov, princa Georgea, princeznej Charlotte a princa Luisa. 22. júla oslavuje ich najstarší syn ôsme narodeniny. A nová fotografia sa už dostala k fanúšikom.

A to aj napriek tomu, že britské médiá špekulovali o možnosti, že tak kráľovský pár tento rok nespraví. Napríklad Angela Levin, odborníčka na kráľovskú rodinu a autorka niekoľkých životopisov členov kráľovskej rodiny v relácii „Royal Beat“ uviedla dôvod, ktorý ich mal od tohto kroku odradiť. "Hovorí sa, že na jeho ôsme narodeniny neuvidíme novú fotografiu (princa Georgea), pretože boli naozaj nahnevaní na komentáre ľudí, ktoré sa zosypali na adresu sedemročného chlapca na internete,“ opísala Levin (viac v článku nižšie).

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Vždy usmiata vojvodkyňa Kate zúri! Nečudo... Niečo také by nahnevalo každú mamu

Rodičia však tradíciu neporušili. Oslávenec sa usmieva do objektívu, pričom je jasne viditeľná jeho rozkošná medzierka medzi zubami. Pózuje v modrých šortkách a pruhovanej polokošeli. Narodeninový portrét však odkazuje aj na nedávno zosnulého princa Philipa. George sedí na kapote auta, ide o Land Rover, obľúbené auto kráľovnej Alžbety a jej manžela.

Nový záber vznikol v Norfolku začiatkom mesiaca, vo vidieckom sídle Williama a Kate, asi 100 kilometrov od Londýna. O narodeninový záber sa už tradične postarala sama vojvodkyňa, ktorá je nadšenou fotografkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ George

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...