Aké foto! Kráľovská rodina v plnej zostave, záber je skutočnou vzácnosťou

Krásna rodinná fotka! Švédska kráľovská rodina potešila fanúšikov ojedinelým záberom, ktorý zverejnila na sociálnych sieťach aj na oficiálnej stránke paláca.

24.07.2021 00:00
debata (4)

So širokými úsmevmi, uprostred prírody, sa pozerajú do objektívu fotografa. Záber vznikol počas spoločnej dovolenky na švédskom ostrove Öland. Detaily, ktoré si všimli švédske médiá, robia zo záberu naozaj výnimočnú fotografiu.

zväčšiť Švédska kráľovská rodina v plnej zostave počas... Foto: Jonas Ekstromer/Kungl.Hovstatern
švédsko, kráľovská rodina, carl philip Švédska kráľovská rodina v plnej zostave počas dovolenky na ostrove Öland.

Fotografia celej rodiny švédskeho kráľa Karla XVI. Gustáva (75) s manželkou, kráľovnou Silviou (77), vrátane ich troch detí, ich partnerov a takisto vnúčat, bola naposledy k videniu v roku 2017. Aktuálne sa pred objektív postavila princezná Madeleine s manželom Christopherom O'Neillom a ich troma deťmi (Leonore, Nicolas, Adriane), princ Carl Philip s manželkou, princeznou Sofiou a ich troma potomkami (Alexander, Gabriel, Julian) a korunná princezná Viktória s manželom, princom Danielom a ich dvoma deťmi (Estelle, Oscar).

Estelle Čítajte viac Veselá kráľovská oslávenkyňa! Švédska princezná má 9, jej oficiálne zábery očaria

Zvlášť významná je prítomnosť princeznej Madeleine s rodinou, ktorá v roku 2018 vymenila Európu za slnečnú Floridu, kde žije dodnes. Do Európy sa tak vrátila po dlhom čase, aj pre prísne protipandemické opatrenia sa rodina zdržiavala v Miami.

Carl Philip Čítajte viac Tu je najmladší prírastok švédskej kráľovskej rodiny! Carl Philip a Sofia prezradili jeho meno

V roku 2017, kedy sa švédska kráľovská rodina postavila v kompletnej zostave pred objektív naposledy, na zábere chýbali tri z detí – princ Gabriel (3), princezná Adrienne (3) a princ Julian (3 mesiace), tí všetci prišli na svet až po roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #Švédsko

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...