Kňažná Charlene je mesiace mimo domu! Špekulácie o konci vzťahu s princom Albertom silnejú

Princezná Charlene je už tri mesiace mimo domova, v Južnej Afrike.

24.07.2021 13:56
charlene Foto:
Kňažná Charlene (43) a monacký princ Albert na archívnej snímke.
debata

Blíži sa koniec manželstva kňažnej Charlene (43) a monackého princa Alberta (63)? Princ Albert musí všetky oficiálne vystúpenia či spoločenské podujatia absolvovať už niekoľko týždňov bez svojej manželky. Kto očakával, že mu bude Charlene robiť konečne spoločnosť počas tradičného otvorenia letného festivalu v Monte Carle (Monte-Carlo Sporting Summer Festival), zostal sklamaný. Zastúpila ju Albertova sestra Caroline, 64-ročná princezná z Hannoveru, so svojimi tromi deťmi a ich partnermi. Očarujúca rodina, ktorá dokonale predstavuje oslnivé Monako.

Charlene Čítajte viac Strojených póz už bolo dosť! Charlene s Albertom si urobili pohodu na schodoch, fanúšikovia reagujú

Princezná Charlène je v Južnej Afrike od mája. V rozhovore práve pred koncertom uviedla, že krátka cesta do jej starého domova sa už zmenila na mesiace trvajúci pobyt kvôli chorobe. Ako sa uvádza v jej vyhlásení, ktoré zverejnil pred časom napríklad Daily Mail, po problémoch so stredným uchom a nevyhnutnou operáciou, ktorú pre infekciu ucha, hrdla a nosa podstúpila v máji, jej lekári zakázali lietať.

„Veľmi mi chýba môj manžel a deti, Jacqui a Bella,“ opísala Charlene vo vyhlásení. „Tento rok to bude prvýkrát, čo nebudem s manželom počas nášho júlového výročia, čo je ťažké a mrzí ma to. Albert a ja sme však nemali inú možnosť, ako postupovať podľa pokynov lekárskeho tímu, aj keď je to nesmierne ťažké. Moje každodenné rozhovory s Albertom a mojimi deťmi mi nesmierne pomáhajú udržiavať si dobrú náladu, ale chýba mi pocit byť s nimi. Nemôžem sa dočkať, až sa s nimi opäť stretnem.“

Ako však uvádza napríklad denník Abendzeitung München, môže byť celkom možné, že Charlene sa pripravuje na nový život medzi Monakom a Južnou Afrikou. Plánuje udržiavať manželstvo na diaľku a vyhnúť sa tak rozvodu?

2 júla, pri príležitosti 10. výročia sobáša, sa Charlene ozvala prostredníctvom Instagramu, kde okrem zverejnených svadobných záberov a videí poďakovala ľuďom za podporu počas celých desiatich rokov manželstva. Už v spomínanom vyhlásení povedala na adresu manžela: „Je mojou oporou a silou a bez jeho lásky a podpory by som toto náročné obdobie nezvládla.“ Otázkou podľa spomínaného denníka zostáva, prečo princ Albert za svojou manželkou na ich výročie neodletel súkromným lietadlom, ktoré má k dispozícii. S deťmi ju v Južnej Afrike navštívil za celý čas len raz, začiatkom júna v KwaZulu, no vzápätí sa vrátili bez Charlene do Monaka. Charlene sa záberom s deťmi a manželom pochválila aj na Instagrame.

2. júla 2011 sa v Monaku konal cirkevný sobáš Charlene Wittstockovej s monackým kniežaťom Albertom. Sledovaný pár sa dočkal spoločných potomkov, dvojičiek. Tie kňažná Charlene priviedla na svet v decembri 2014. Dievčatko dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlene #princ Albert

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...