Krásna Michelle Hunziker hejterov ignoruje! Žijú si svojou závisťou, myslí si

Slávna švajčiarska rodáčka, Michelle Hunziker, má na Instagrame takmer 5 miliónov fanúšikov.

26.07.2021 00:00
Moderátorka  Michelle Hunziker Foto:
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Ako to však chodí, na internete sa o sebe dočíta aj mnoho negatívnych komentárov. Z „hejterov“ si však slávna blondínka vrásky nerobí.

„Hejteri mi nerobia žiadne starosti. Sú to ľudia, ktorí žijú svojou frustráciou a závisťou, preto ich výroky treba ignorovať,“ uviedla 44-ročná moderátorka v rozhovore pre taliansky denník Corriere della Sera.

Moderátorka  Michelle Hunziker Čítajte viac Michelle Hunziker parodovala Číňanov, dočkala sa tvrdej odozvy... Už sa kajá!

Dnes sa veľa hovorí o pozitívnom prístupe k svojmu telu, ale aj o diskriminácii na základe vzhľadu. „Fyzická diskriminácia spočíva v tom, že ste pre určité zamestnanie považovaní za nie dosť pekných. Ale napríklad o diskrimináciu ide aj vtedy, keď ste príliš pekní a ľudia vás preto považujú za málo inteligentných,“ opísala trojnásobná mama.

Sama Hunziker sa z modelky prepracovala na vychytenú moderátorku, popularite sa teší nielen v nemecky hovoriacich krajinách, ale aj v Taliansku. Momentálne žije v Miláne po boku druhého manžela, Tomasa Trussardiho a ich dvoch spoločných ratolestí.

Jej prvým manželom bol taliansky spevák Eros Ramazzotti, ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2002 a pochádza z neho dcéra Aurora Ramazzotti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...