Konečne! Jennifer Lopez oslávila 52 a ukázala záber, na ktorý čakal celý svet... Naozaj celý

24. júla oslávila Jennifer Lopez 52 rokov. Okrem iného aj sériou záberov, ktorými sa pochválila fanúšikom na Instagrame.

26.07.2021 10:30
lopeyaffleck2 Foto:
Herec Ben Affleck a speváčka Jennifer Lopez kedysi vyzerali naozaj zamilovane - archívny záber.
debata (1)

Ako inak, svoje telo predviedla v bikinách! Tentoraz to však nebol pohľad na jej dokonalé krivky, z ktorého boli fanúšikovia poriadne nadšení! Jednou z fotografií je aj spoločný záber Lopezovej a Afflecka (preklikajte šipkou). Ide o ich prvý spoločný bozk pre Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Zaľúbenci oslavovali vo veľkom štýle, dokonca sa dá povedať v megaluxusnom. Ako informuje Daily Mail, dvojica v sobotu priletela súkromným lietadlom na juh Francúzka, následne nastúpili na luxusnú jachtu Valerie v Saint-Tropez. Na jachte potom oslovovali spoločne s rodinou Lopezovej, ako uvádza spomínaný portál, na jachte sa dokáže veľmi luxusne ubytovať 14 hostí v siedmich kajutách.

Lopezová ako naozaj sexi 50-nička ponúkla fanúšikom na Instagrame, ktorých má 167 miliónov, aj video priamo z paluby jachty. A pohľad je to naozaj krásny…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Začiatkom júna sa v amerických médiách objavili spoločné paparazzi zábery slávneho páru, ktorý k sebe po rokoch opäť našiel cestu. Affleck tvoril pár s Lopezovou v rokoch 2002 až 2004, následne sa rozišli a obaja si našli nových partnerov, s ktorými si založili rodiny.

619460384 Čítajte viac Už hľadajú hniezdočko lásky! Lopezovú s Affleckom načapali v luxusnej štvrti

Zatiaľ, čo doteraz boli k videniu spoločné zábery Lopezovej a Afflecka výlučne s prívlastkom paparazzi, fotografie zaľúbencov sa už začínajú objavovať aj na Instagrame. Keďže Lopez „žije“ naozaj aktívnym životom aj na Instagrame, stane sa pevnou súčasťou jej internetového života bezpochyby aj Ben Affleck.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...