Kristína a jej rýchly návrat do formy po pôrode? Bez tohto to veru nejde

Spokojné obdobie po pôrode prvého potomka si speváčka Kristína užíva a tak niet divu, že priam žiari! A pristane jej to aj v športovom oblečení, čo poviete?

26.07.2021 13:30
Kristína Peláková Foto:
Speváčka Kristína.
debata

Synčeka, ktorý dostal meno Radoslav, speváčka Kristína (33) priviedla na svet v máji. Šťastná mamina sa od tej doby pýši zábermi, ktoré vypovedajú jej mamičkovský príbeh. Ale nielen tými…

Kristína vždy patrila ku krásnym ženám, ktoré sa pýšili štíhlou postavou. A na tom sa u speváčky hitov ako Ešte váham, Horehronie, Mať srdce, Si pre mňa best či Ta ne nič nemení ani po pôrode. Po tehotenských kilách už niet ani stopy, čo si všimli aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram, ktorých má takmer 62 000.

kristína Čítajte viac To je novinka! Speváčka Kristína je už mamou

Ako však ona sama napísala k zverejnenej fotografii, sama má radosť z pohybu aj z cvičenia. Zverejnila záber, na ktorom si nesie karimatku a má na sebe športové oblečenie. Aj cvičenie tak zrejme sympatickej tridsiatničke pomohlo dostať sa po pôrode syna späť do formy.

Otcom jej prvého potomka je Marián Kavulič, jej dlhoročný manažér, s ktorým si svadbu vystrojili v roku 2016 v Košiciach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #speváčka Kristína

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...