Aniston opäť randí, informuje americký magazín! S expartnerom oscarovej herečky

Kanadský fešák v minulosti očaril Halle Berryovú, párik má spolu dcéru.

27.07.2021 10:00
priatelia, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Anistonová na snímke z roku 2019.
debata

Pre fanúšikov stále existovala nádej, že Jennifer Aniston a Brad Pitt, pár, ktorý si dal zbohom v roku 2005, obnoví svoju lásku. Mnohí verili v šťastný príbeh, ktorý sa udial aj v prípade Lopezovej a Afflecka. Zdá sa, že nič také sa naozaj konať nebude. Ako informoval magazín US Weekly, 52-ročná Rachel z Priateľov opäť radní, ale nie s Pittom… Do oka jej padol iný fešák, o novom páriku informoval spomínaný magazín na svojej poslednej titulke.

lopeyaffleck2 Čítajte viac Konečne! Jennifer Lopez oslávila 52 a ukázala záber, na ktorý čakal celý svet... Naozaj celý

Práve na obálke svietil titulok: „Konečne! Jen opäť randí!“ Po boku slávnej herečky má byť kanadský model Gabriel Aubry. Zdroj z okolia herečky sa mal pre US Weekly vyjadriť v zmysle: „Aniston si užíva flirt s expartnerom Halle Berryovej.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriel Aubry (@gabrielaubry)

„Je to bezstarostný a citlivý muž, ktorý nebude o ničom rozprávať a Jen sa môže cítiť v bezpečí a s vedomím, že to, čo sa deje, zostane za zatvorenými dverami,“ pokračuje zdroj podľa týždenníka US Weekly.

priatelia, jennifer aniston, Čítajte viac Neustále otázky o dieťati priviedli Jennifer Aniston až na... Dokedy to môže trvať, pýtala sa

Aubry je vychytený kanadský model, ktorý má na konte spolupráce so značkami ako Tommy Hilfiger, Versace, Calvin Klein či Valentino.

Ale počuť o ňom bolo aj v súvislosti s nevydareným vzťahom s oscarovou Berryovou, ktorá mu v roku 2008 porodila dcérku Nahlu. Herečka otca svojej dcéry pred pár rokmi obvinila z rasizmu či emocionálne násilného správania. Aubry mal podľa Berryovej trpieť psychickými problémami, depresiami a sociálnou úzkosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #gabriel Aubry

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....