Bystrík opisuje vzťah s manželkou! Aký by bol jeho život bez nej?

Spevák a skladateľ Bystrík predstavuje novinku "Spievaj so mnou". Pieseň venoval svojej manželke, ktorá si v nej po prvýkrát zaspievala aj ako vokalistka.

27.07.2021 13:00
Bystrík Foto:
Spevák Bystrík.
debata

V skladbe Bystrík opisuje dôležitosť žien v živote, ktorý by bol bez nich len polovičný. Pozrite si aj romantický klip, ktorý sa nakrúcal okrem iného v kabriolete pri Dechticiach a dokonca v schátranom trnavskom Cukrovare!

Autorom hudby aj textu k skladbe „Spievaj so mnou“ je Bystrík. Pesničku zložil ako poslednú skladbu na album „Hej, dievča“. „Pieseň som zložil a venoval mojej manželke. Opisuje nielen náš vzťah, ale celkovo vzťah medzi mužom a ženou. Aké sú ženy v našom živote dôležité a že bez nich by náš život bol len polovičný. Preto sa v piesni spieva aj o tanci, pretože tak ako v živote aj v tanci sa lepšie tancuje v páre,“ hovorí autor piesne Bystrík a dodáva: "Keďže som túto pesničku pôvodne chcel ako duetovú, tak vznikla myšlienka, že by tam mohla spievať aj moja manželka. Ona veľmi rada spieva, tak som jej jeden večer povedal, že by som tú pesničku chcel ako duet a či to neskúsi. A súhlasila. Tak som na druhý deň urobil v spálni provizórne štúdio a tam to naspievala. Spolupracovalo sa nám super a išlo to celkom rýchlo. Nato, že mala prvýkrát skúsenosť so spevom na mikrofón, tak jej to išlo veľmi dobre. Kým deti pozerali telku, tak ona to v spálni naspievala,“ prezradil Bystrík.

debata chyba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...