William a Harry dali košom svojej sesternici, na jej svadbu neprišli! A neboli jediní

30-ročná neter princeznej Diany, Lady Kitty Spencer, sa počas uplynulého víkendu vydávala.

28.07.2021 00:00
Britain Princess Diana Foto: ,
Princovia William (vľavo) a Harry kráčajú na nedávne odhalenie sochy svojej zosnulej mamy - princeznej Diany.
debata (2)

Pekná blondínka povedala svoje „áno“ bohatému podnikateľovi Michaelovi Lewisovi (62) v sobotu v Taliansku. Pár sa zosobášil v slávnej vile neďaleko Ríma, ktorá nesie názov vila Aldobrandini.

kitty spencer Čítajte viac Nevesta bola prekrásna! Neter princeznej Diany sa vydala za milionára staršieho než je jej otec

Ako informuje magazín „Hello“, obaja jej bratranci, princovia Harry aj William, dostali pozvánku na prominentnú svadbu, ale medzi hosťami sa neobjavili. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan (39) sa v júni stali druhy raz rodičmi, cesta celej rodiny z Kalifornie do Talianska by tak bola náročná. Svadbu si ako hostia nevychutnali ani Kate a William. Neter princeznej Diany pritom bola hosťom na oboch svadbách – v roku 2011 na Williamovej a v roku 2018 bola prítomná aj na svadbe princa Harryho s Meghan Markleovou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

V svadobný deň však podľa britkých médií medzi hosťami chýbal aj otec nevesty, mladší brat zosnulej Diany, Charles Spencer (57). V júnovom rozhovore pre „Mirror“ prezradil, že utrpel zranenie ramena. Nie je však jasné, či práve jeho zranenie bolo dôvodom, prečo na svadbu neprišiel. Nevestu tak k oltáru doviedli podľa spomínaného denníka jej dvaja bratia – Louis Spencer (27) a Samuel Aitken (30).

Juhoafrický módny magnáta Michael Lewis sa so Spencerovou oženil ako 62-ročný, rozdiel medzi novomanželmi je tak 32 rokov. Lewis je tak dokonca starší od otca Kitty Spencerovej, Charlesa Spencera, o päť rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Kitty Spencer

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...