Na nádhernú tvár Drahy zo Slovanov nezabudneme! Aha, veď ona vie byť ešte stokrát krajšia

Už je to síce pár mesiacov, čo sa výpravný seriál Slovania skončil, ale na niektoré herecké tváre len tak nezabudneme.

28.07.2021 00:00
debata (2)

Reč je o 20-ročnej ukrajinskej herečke Poline Nosykhinovej, ktorá pred kamerami stvárňovala jednu z hlavných ženských postáv, tajomnú Drahu s nadprirodzenými schopnosťami.

zväčšiť Polina Nosykhina  v seriáli Slovania ako... Foto: JOJ
Polina Nosykhina Polina Nosykhina v seriáli Slovania ako tajomná Draha.

Na obrazovke JOJ-ky očarila divákov nielen svojím hereckým výkonom, ale bezpochyby aj nádhernou tvárou. A hoci išlo o prvú výraznú rolu mladej herečky pred seriálovými či filmovými kamerami, zrejme nie o poslednú. Fotogenickú Polinu určite „objavia“ filmári aj pre ďalšie projekty.

Ukrajinská rodáčka sa venuje aj modelingu a zábermi z pózovania pred objektívmi módnych fotografov sa pýši aj na Instagrame, kde ju sleduje takmer 40 000 fanúšikov. Zatiaľ, čo v Slovanoch sa musela herečka spoliehať na svoju prirodzenú krásu, keďže výrazný mejkap vzhľadom na zameranie seriálu neprichádzal do úvahy, vizážisti, ktorí mladú krásku líčia pred objektív fotografa, sa s jej tvárou môžu dosýta „vyhrať“.

Polina Nosykhina Čítajte viac Bola nádherná, zábery presvedčia! Obdivovatelia Drahy si prišli v závere Slovanov na svoje

Na Instagarme sú tak k videniu nádherné zábery dokonale nalíčenej herečky, ktoré môžeme porovnať s jej výzorom v Slovanoch. Nápadný rúž, zvýraznené obočie aj oči, krásny spoločenský účes – ako sa vám Polina páči viac? Ako tajomná Draha zo seriálu Slovania či ako dychberúca kráska spred objektívu fotografa? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovania #Polina Nosykhina

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....