Prekliaty pes! Boris Johnson opísal policajtom, do akých trápnych situácií ho privádza jeho pes

Britskému premiérovi robia starosti "milostné potreby" jeho psa.

28.07.2021 10:00
johnson Foto: ,
Boris Johnson pri stretnutí s policajnými psovodmi v anglickom Guildforde.
debata (1)

Britský premiér Boris Johnson uviedol, že mu robia starosti „milostné potreby“ jeho psa, ktorý obskakuje nohy všetkých okolo, čím spôsobuje trápne situácie.

Ministerský predseda o tom hovoril pri stretnutí s policajnými psovodmi v anglickom Guildforde, informovala agentúra DPA.

„Musíte si robiť starosti kvôli jeho milostným potrebám?“ pýtal sa Johnson policajtov s ohľadom na ich psa Zorra. Dozvedel sa, že Zorro takýmito prejavmi vnútorných pudov netrpí. „Môj pes je neustále… na nohách ľudí,“ povedal Johnson. Premiér a jeho terajšia manželka Carrie si priviedli 15-týždenn šteňa Dilyn do Downing Street v septembri 2019. Od tej doby sa pes dostal opakovane do centra pozornosti.

Jednou z obetí jeho „milostných nutkaní“ sa stal niekdajší Johnsonov kľúčový poradca Dominic Cummings, čo údajne umocnilo jeho zlosť voči majiteľke psa Carrie Johnsonovej. Sám Johnson raz v zlosti kričal „zastreľte toho prekliateho psa“ po tom, čo zviera na vidieckom sídle britských premiérov v Chequers pri Londýne ohrýzal nábytok a knihy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Johnson

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...