To je správa! Clooneyovci v sladkom očakávaní, Amal má mať za sebou prvý trimester

Čakajú George (60) a Amal Clooneyovci (43) ďalšie dieťa? Podľa britských a amerických médií má mať krásna obhajkyňa ľudských práv za sebou prvý trimester tehotenstva.

30.07.2021 11:54
clooney2016 Foto:
Herec George Clooney a jeho manželka Amal.
debata

Slávny pár sa dočkal dvojičiek pred štyrmi rokmi, Amal priviedla vtedy na svet Ellu a Alexandra. Zdroj, ktorý cituje magazín OK! uvádza, že dvojica pri príležitosti nedávnej oslavy 4. narodením ich detí blízkym priateľom prezradila novinku – že čakajú prírastok do rodiny.

Rok 2015: Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney na otvorení výstavy China: Through the Looking Glass v New Yorku. Čítajte viac George Clooney priznal: Kvôli Amal som prehral mnoho stávok

„Amal má za sebou prvý trimester. Už sa jej začína črtať bruško, takže čoskoro to budú všetci vidieť,“ píše spomínaný magazín. Pred pár dňami boli manželia v spoločnosti priateľov odfotografovaní v blízkosti talianskeho jazera Como, kde vlastnia honosné sídlo a kde zvyknú tráviť leto, ako uvádza Daily Mail. Hovorca páru však novinku doposiaľ médiám nepotvrdil.

Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin si povedali „áno“ v septembri 2014 v Benátkach. Medzi pozvanými hosťami boli napríklad herec Matt Damon s manželkou Lucianou či topmodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber.

Alamuddin, absolventka Oxfordskej univerzity, sa špecializuje na ľudské práva. Pre Clooneyho, úspešného herca, scenáristu, producenta, režiséra, je to už druhé manželstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amal Clooney

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...