Veselé! Takto vyzeral zbožňovaný Derek Shepherd z Kliniky Grace ako mladý ženích

Je to už 22 rokov, čo sa herec Patrick Dempsey oženil. Pozrite si jeho svadobné foto.

02.08.2021 00:00
Patrick Dempsey Foto:
Patrick Dempsey ako doktor Derek Shepherd.
debata

Manželstvo klape ako hodinky! Tak jednoducho sa dá opísať v súčasnosti vzťah hollywoodskeho krásavca Patricka Dempseyho a jeho sympatickej manželky Jillian Finkovej. 55-ročný herec, ktorý očaril milióny diváčok po celom svete ako chirurg Derek Shepherd v seriáli Klinika Grace (Grey's Anatomy), aktuálne na Instagrame zverejnil spomienkovú fotografiu zo svadby ku ktorej napísal: „Nemôžem uveriť, že je to už 22 rokov, je to ako včera.“ 31. júla 1999 sa totiž dvojica zosobášila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

Herec zverejnil dva svadobné zábery a jeho vzhľad mierne pobaví – v jeho prípade rozhodne platí, že vek mu pristane. Manželstvo mu prinieslo tri ratolesti, ale veľká láska istý čas visela „na vlásku“. Vzťah s Jillian Finkovou začal „krachovať“ po šestnástich rokoch manželstva a v roku 2015 podala Jillian žiadosť o rozvod.

patrick dempsey, Čítajte viac Krásavec Patrick Dempsey si zapózoval s dcérou! 19-ročná blondínka je kočka po mame

Na rozdiel od iných hollywoodskych párov sa však tento rozhodol o vzťah zabojovať. Niekoľko mesiacov spoločne navštevovali manželskú poradňu a pracovali na vzájomnom porozumení. Vyplatilo sa. Po roku Jillian stiahla žiadosť o rozvod a manželia si užívajú spoločný život spolu s ich ratolesťami. V roku 2016 o záchrane manželstva pre magazín People Dempsey povedal: „Naše manželstvo nebolo čosi, čoho som bol pripravený vzdať sa.“ Ako dokazujú aj zábery slávneho herca na Instagrame, kde ho sleduje vyše 6 miliónov ľudí, jeho manželstvo s peknou blondínkou je pop druhej šanci v skvelej kondícii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Dempsey

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...