Ďalší šok pre monackú kráľovskú rodinu! Návrat Charlene do Európy sa opäť odkladá

Monacká kňažná Charlene je mesiace mimo domu a jej návrat je ešte ďaleko.

02.08.2021 00:00
charlene Foto:
Kňažná Charlene (43) a monacký princ Albert na archívnej snímke.
debata (2)

Aktuálne to 43-ročná manželka princa Alberta prezradila vo vysielaní rádia „South Africa Radio 702“. A opísala aj dôvody jej dlhého pobytu v Južnej Afrike.

Charlene je v jej rodnej Južnej Afrike od mája. "Pôvodne som tu mala zostať 10 až 12 dní, ale bohužiaľ som mala problém so zápalom uší a lekári zistili, že mám infekciu dutín a že je to dosť vážne,“ ozrejmila manželka princa Alberta (63). Pre isté komplikácie po ORL zákroku dostala bývalá plavkyňa zákaz cestovať. Ako vysvetľuje 43-ročná mama dvojičiek, bude trvať ešte dlhý čas, kým sa uzdraví.

„Takže chvíľu potrvá, kým sa tento problém dostane pod kontrolu,“ vysvetlila princezná Charlene rozhlasovej moderátorke Mandy Wiener. "Nemôžem urýchliť vyliečenie, takže zostanem v Južnej Afrike do konca októbra.“ Pre kráľovskú rodinu je to extrémne dlhý čas odlúčenia.

Napriek tomu, že Albert v júni vycestoval do niekdajšieho bydliska svojej manželky s dvojčatami Jacquesom a Gabriellou, rodina nikdy nebola tak dlho odlúčená. "Toto je najdlhší čas, aký som bola odlúčená od mojich detí,“ povedala princezná.

charlene Čítajte viac Kňažná Charlene je mesiace mimo domu! Špekulácie o konci vzťahu s princom Albertom silnejú

Francúzske médiá začali špekulovať aj o kríze v manželstve, tieto informácie sa snažila utlmiť samotná Charlene. 2 júla, pri príležitosti 10. výročia sobáša, sa Charlene ozvala prostredníctvom Instagramu, kde okrem zverejnených svadobných záberov a videí poďakovala ľuďom za podporu počas celých desiatich rokov manželstva. V oficiálnom vyhlásení sa na adresu manžela vyjadrila: „Je mojou oporou a silou a bez jeho lásky a podpory by som toto náročné obdobie nezvládla."

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlene #princ Albert

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...