Schudnutá Rebel Wilson má veľké plány! Priznáva, že v Londýne hľadá lásku

Cesta za štíhlou postavou sa Rebel Wilsonovej (41) darí. Svojimi úspechmi sa pýši na Instagrame, kde ju sleduje 10 miliónov fanúšikov.

03.08.2021 00:00
Rebel Wilson Foto:
Herečka Rebel Wilson na archívnej snímke - dnes sa už teší z "novej" figúry.
debata

Podarilo sa jej zhodiť 30 kilogramov a „nové“ telo predvádza, kde môže. No zatiaľ, čo sa jej v tejto oblasti naozaj darilo, v láske to bolo horšie. Vo februári slávnej Austrálčanke stroskotal vzťah s 29-ročným milionárom Jacobom Buschom, čo potvrdila aj herečka vyjadrením, že je z nej single dievča. Ale… Láske už chce dať novú šancu, ako prezradila pre denník „The Sun“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Nedávno si kúpila nový dom v Londýne a v anglickom hlavnom meste plánuje tráviť viac času. Pre denník uviedla, že si v Londýne hľadá lásku. „Milujem Anglicko. Kúpila som si dom v Londýne, takže som si istá, že tu v budúcnosti strávim oveľa viac času. Kariéru mám dobre rozbehnutú, takže teraz hľadám lásku – musí to však byť tá správna osoba. Spoznala som niekoľko skvelých ľudí, ale nikdy to nebolo úplne to pravé. Stále hľadám,“ napísala v stĺpčeku.

Rebel Wilson Čítajte viac Vďaka chudnutiu je z bacuľky Rebel Wilsonovej nová žena! Veľmi ma mrzí, že som nezačala skôr, priznala

Ako však dodala, nechce lásku hľadať na internete. A pre mužov posiela odkaz: „Nepíšte mi na Instagram, chlapci, ak vás nesledujem, nebudem si to čítať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rebel Wilson

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...