Jennifer Lopez v uličkách Portofina? Strážia ju ako oko v hlave, turisti ju obliehali

Pobrežie Stredozemného mora, oblasť Francúzskej riviéra, ale aj talianske pobrežie - to všetko stihla za pár dní obísť americká hudobná diva Jennifer Lopez. Bol to vraj darček k jej nedávnym narodeninám, oslávila ich s najbližšími a stihla vyvolať aj poriadny rozruch.

02.08.2021 11:19
debata
Video

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Čerstvá oslávenkyňa (J.Lo dovŕšila 24. júla 52 rokov) zverejnila na sociálnej sieti Instagram záber v bikinách, ktorým opäť vyrazila dych nielen svojim fanúšikom, ale aj tým, ktorí ju až tak v láske možno nemajú. Jedno však musia uznať – speváčka a herečka vyzerá naozaj vo svojom veku famózne.

Ešte viac ako záber v plážovej garderóbe však zaujala fotografia s hercom a režisérom Benom Affleckom, s ktorým Lopez už niekoľko mesiacov opätovne randí. Dvojica vyvolala ošiaľ a pozornosť pred pár týždňami, keď sa prvýkrát objavili dohady o ich obnovenom vzťahu. Spolu totiž randila začiatkom nového milénia – presnejšie v rokoch 2002 až 2004. Potom sa ich cesty rozišli, no zdá sa, že veľký návrat jedného k druhému bol otázkou času. Spoločné objatie a bozk – záber, ktorý sa objavil na Lopezovej Instagrame – bol vôbec prvým oficiálnym potvrdením vzťahu zo strany speváčky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Affleck však nestrávil s Jennifer v oblasti Stredozemného mora celý čas, do Ameriky ho späť povolali pracovné, ale aj rodičovské povinnosti. Jennifer Lopez však sama nezostala a nasledujúce dni si užila s početným tímom, ktorého súčasťou je jej manažér Benny Medina, niekoľko asistentiek, ale aj skupina bodyguardov.

Celú túto „crew“ bolo možné zachytiť aj pred pár dňami v uličkách vychýreného Portofina, kde sa jachta slávnej americkej speváčky zastavila na niekoľko hodín. Diva si urobila prechádzku mestom v elegantných letných šatách smotanovej farby a vyvolala pozornosť fotografov, ale aj turistov a návštevníkov mestečka.

Viacerí si však všimli, že podstatnú časť svojej prechádzky strávila s očami zaborenými do mobilného telefónu. Údajne mala celý čas na linke Afflecka a dvojica spoločne „facetime-ovala“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Portofino

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...