19 rokov manželia, stále za ručičky! Julia Roberts s Moderom v uličkách New Yorku

Nie je to tak dávno, čo sa kameraman Danny Moder objavil na filmovom festivale v Cannes. Manžel herečky Julie Robertsovej prekvapil aj svojím garde - dámsku spoločnosť mu totiž robila jeho dcéra Hazel, ktorú má práve s hollywoodskou hviezdou.

03.08.2021 10:45
624982839 Foto:
Herečka Julia Roberts a jej manžel Danny Moder v New Yorku.
debata (1)

Úspešný filmár údajne vzal svoju pôvabnú ratolesť na Francúzsku riviéru v rámci sľúbeného výletu, pričom Julia zostala doma s ďalšími dvoma deťmi. Pred pár dňami sa však už manželia objavili znovu spolu. A išlo vlastne o pomerne výnimočný moment, keďže dvojica si súkromie stráži a spoločných chvíľ na verejnosti by ste zrátali na prstoch jednej (no dobre, možno dvoch) ruk(y).

Držiteľka Oscara a jej mužská polovička sa prechádzala po Manhattane ruka v ruke a od prvého momentu zaujala paparazzov. Tým síce neurobilo veľkú radosť, že Roberts si tvár celý čas chránila rúškom, no spoznateľná bola takpovediac „na prvú“. Do očí udrel aj fakt, že manželská dvojica a rodičia troch detí sa po New Yorku stále prechádzajú ruka v ruke. A to aj po 19 rokoch manželstva, ktoré oslávili len nedávno.

VIDEO
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Robertsovej súkromie bolo v začiatkoch kariéry ostrosledované a po herečkinom boku sa vystriedalo niekoľko známych mužov. Jej partnerom bol napríklad kolega Benjamin Bratt, ale tiež napríklad Kiefer Sutherland či Liam Neeson. Pri nakrúcaní filmu Mexičan sa však zoznámila práve s Moderom a podľa ich slov išlo o lásku na prvý pohľad.

Vydržala až dodnes a údajne receptom na dlhé trvanie vzťahu je aj fakt, že dvojica nie je až tak verejne prítomná v médiách. Napriek sláve a popularite víťazky Oscara za výkon vo filme Erin Brockovich si manželia strážia svoje súkromie aj súkromie svojich detí a to im pomáha žiť pomerne normálny rodinný a manželský život.

Herečka Julia Roberts na archívnom zábere. Čítajte viac Veľký debut - 16-ročná dcéra Julie Robertsovej v Cannes! Podobá sa na slávnu mamu?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #Julia Roberts #manželia #Danny Moder

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....