Lucka Vondráčková už nie je single! Tri roky po rozchode s Plekancom priznala nového partnera

Na Instagrame speváčky, ktorý sleduje vyše 130 000 fanúšikov, sa už začali objavovať srdečné blahoželania k novému vzťahu, ktoré stále pribúdajú.

03.08.2021 09:10
Lucie vondráčková Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková a moderátor Petr Vojnar tvoria pár.
debata

Sú to už tri roky, čo sa rozpadlo manželstvo speváčky a herečky Lucie Vondráčkovej a hokejistu Tomáša Plekanca (38). V tom čase už bola po hokejistovom boku bola česká tenistka Lucie Šafářová, ktorá mu v decembri 2019 porodila ich spoločnú dcérku Leontýnku. Zatiaľ, čo Plekanec žil od rozchodu s Vondráčkovou „nový život“, speváčka zostala single a vychovávala dvoch synov, Adama (6) a Matyáša (9), ktorých otcom je Plekanec.

Aktuálne je všetko inak a nový vzťah priznala aj 41-ročná speváčka. Po jej boku je spevák a moderátor Petr Vojnar (45), ako už potvrdila pre viaceré české médiá, okrem iného aj pre idnes či super.cz. Vondráčková a Vojnar spolu účinkujú v klipe „Potřebuju pauzu“ speváka Raega, kde si zahrali milencov. Či povestná iskra preskočila medzi nimi práve počas nakrúcania, dvojica nekomentovala.

Na Instagrame speváčky, ktorý sleduje vyše 130 000 fanúšikov, sa už začali objavovať srdečné blahoželania k novému vzťahu, ktoré stále pribúdajú.

Petr Vojnar je český moderátor, youtuber a niekdajší člen kapely T-Boyz, ktorú okrem iných preslávil hit Beruška. Je otcom jedného dieťaťa, syna Sebastiána.

Vondráčková sa s Plekancom zoznámila v roku 2010, o rok neskôr sa postavili pred oltár. Rodina dlhodobo žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens. V auguste 2018 zverejnili správu o ich rozchode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Petr Vojnar

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....