Angelina Jolie unikala pred davom aj paparazzmi! V Benátkach...šťastná v oblakoch

Herečka Angelina Jolie má ku svojim deťom blízko, biologickým aj tým adoptívnym. Dôkazom sú aj zábery počas uplynulého víkendu. Slávna mama sprevádzala jednu zo svojich dcér na hudobnom koncerte.

04.08.2021 00:02
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V Los Angeles sa konalo vystúpenie Ziggyho Marleyho, syna slávneho Boba Marleyho a práve tento 52-ročný hudobník je pravdepodobne veľkým idolom Jolieovej dcéry Zahary. Dvojicu zachytili objektívy paparazzov počas nedeľňajšieho vystúpenia, ale ešte väčší ošiaľ vyvolali po konci koncertu.

Samozrejme, slávna herečka sa snažila so 16-ročnou dcérou opustiť priestory čo najrýchlejšie a bez veľkej pozornosti. To však zjavne nie je jednoduché, ak vás sprevádza skupinka ochrankárov a tiež paparazzov, ktorí v tom čase už mali tip, že sa na koncerte nachádza slávna držiteľka Oscara.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt je v koncoch! Toto si nezaslúžil, je o tom presvedčený

Jolieovú aj s dcérou Zaharou, s ochrannými rúškami na tvárach, zachytili objektívy aj kamery. A hoci sa rodinné duo snažilo uniknúť čo najrýchlejšie do pristaveného automobilu, zástupcovia bulvárnych médií mohli byť spokojní. Dočkali sa.

Hrdinku nového filmu z univerza Marvel, snímky The Eternals, zachytili ešte minulý týždeň objektívy v Benátkach. Tam sa Angelina Jolie zúčastnila na slávnostnej večeri a oblečená bola v trblietavých večerných šatách. Na sociálnych sieťach sa neskôr objavili fotky spokojnej Angeliny, ako pózuje na streche jednej z benátskych historických budov.

Ako tvrdia zdroje, do Benátok priletela z Francúzska, kde kedysi vlastnili s exmanželom Bradom Pittom luxusnú vilu a dokonca spoločne kúpili aj vinicu a značku vína. Matka šiestich detí, ktorá stále bojuje s bývalým partnerom o zverenie ich starostlivosti, si vraj niekoľko nehnuteľností v Európe ponechala.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Angelina Jolie #video #Zahara

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...