Aniston odstrihla pár ľudí pre vzťah k očkovaniu: Nepočúvajú fakty, len propagandu

Téma očkovania rozdeľuje ľudí nielen na Slovensku, ale aj za hranicami. A medzi tými, ktorí to pocítili, je aj hollywoodska herečka Jennifer Aniston.

04.08.2021 08:49
priatelia, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Anistonová na snímke z roku 2019.
debata (17)

V najnovšom rozhovore pre magazín InStyle sa 52-ročná herečka priznala k tomu, že musela v rámci svojich pravidelných aktivít prerušiť kontakty s niekoľkými ľuďmi. Dôvodom bol ich postoj k očkovaniu, či skôr jeho odmietanie.

„Stále existuje pomerne veľká skupina ľudí, ktorí sú antivaxermi, alebo jednoducho nechcú počúvať fakty. Je to skutočná škoda,“ uviedla hollywoodska hviezda. „Prišla som o pár ľudí v mojej týždennej rutine, ktorí odmietli alebo nechceli zverejniť (či boli alebo neboli očkovaní) a považujem to za nešťastné,“ pokračovala Jennifer Aniston.

Zároveň zdôraznila, že je podľa nej profesionálnou, ale aj morálnou povinnosťou informovať iných o tom, či ste alebo nie ste očkovaní. Pre jej prácu, ale aj filmový a televízny priemysel vo všeobecnosti, je to vraj veľmi dôležité. „Je to zložitá téma, pretože každý má právo na svoj názor. To nepopieram. Zároveň sa však veľa názorov zdá byť založených len na strachu alebo propagande, na ničom inom,“ doplnila v rozhovore pre magazín Aniston.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #rozhovor #vylúčenie #očkovanie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...