Meghan prekvapila narodeninovým videom! Zapojila slávnu komičku a... Týmto ju rozosmial Harry

V stredu oslávila svoje 40-te narodeniny vojvodkyňa Meghan, zároveň prekvapila všetkých fanúšikov zverejneným videom.

05.08.2021 10:00
meghan Foto:
V stredu zverejnila vojvodkyňa Meghan nové video.
debata (3)

Okrem Meghan si v ňom hlavnú rolu zahrala herečka a komička Melissa McCarthy (50), ktorú diváci poznajú z komédií ako Špión či Vo štvorici po opici 3, ale aj zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov.

Manželka princa Harryho aj takýmto spôsobom predstavila svetu novú iniciatívu pod hlavičkou organizácie Archewell. Herečka sa s Meghan rozpráva najskôr o tom, ako oslávi svoje okrúhle narodeniny, navrhuje napríklad párty na jachte či návrat do seriálu Kravaťáci, na čo Meghan len s úsmevom krúti hlavou… Vo videu si obe dámy vymenia niekoľko vtipných poznámok, zároveň fanúšikovia vojvodkyne vidia aj interiér domu, v ktorom žije s rodinou. V jednom okamihu sa počas rozhovoru dvoch žien za oknom zjaví žonglujúci princ Harry, čo Meghan okamžite rozosmeje.

meghan Čítajte viac Rozprávkový osud? Len zdanlivo! Vojvodkyňa Meghan oslavuje 40 so svojím princom, ďaleko od kráľovskej rodiny

Oslávenkyňa však chcela týmto spôsobom upriamiť pozornosť na projekt s názvom 40×40, ktorý má pomôcť miliónom žien po celom svete, ktoré pre pandémiu prišli o zamestnanie. Vo svojej výzve sa pýta: Čo, keby sme sa 40 minút z nášho života venovali niekomu, kto potrebuje pomoc alebo mentorovaniu ľudí, ktorí prišli o zamestnanie… Čo by sa stalo, keby sme požiadali svojich priateľov, aby urobili to isté?

Meghan vo výzve tvrdí, že mentorstvo je jedným zo spôsobov, ako pomôcť ženám získať sebadôveru a obnoviť ich ekonomickú silu. Na svoje narodeniny požiadala 40 priateľov, aktivistov, športovcov, umelcov a svetových lídrov, aby pomohli rozbehnúť globálne úsilie tým, že prispejú 40-minútovým mentorstvom na podporu žien pri opätovnom vstupe na pracovný trh.

Do projektu organizácie Archewell sa zapojili známe mená ako Adele, Amanda Nguyen, Deepak Chopra, Gloria Steinem, Sophie Grégoire Trudeau, Stella McCartney a mnohé ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Melissa McCarthy #vojvodkyňa Meghan

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...