Veronika Nízlová z Twiins: Krásnym darom prekvapila nevestu, aj si na svadbe poplakala

Každá nevesta si na prvý svadobný tanec veľmi pozorne vyberá skladbu, ktorá sa bude už navždy spájať so svadobným dňom.

07.08.2021 00:00
nízlová Foto:
Nevesta a ženích - Andrea Lobotková s Tomášom Machálkom dostali svadobnú pieseň ako dar od Vebi.
debata

Takáto skladba zvyčajne vystihuje vzťah novomanželov a ukrýva v sebe častokrát aj tajný odkaz, ktorý je jasný iba im dvom, prípadne je inak pre nich výnimočná. Andrea Lobotková (sestra slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Lobotku), takú skladbu dlho nevedela nájsť. Napokon ju dostala doslova na mieru od Vebi (Veroniky Nízlovej). Spolu s manželom, Tomášom Machálkom, sú aj hlavnými postavami videoklipu ku skladbe Nechám sa viesť.

"Skladba je svadobným darom. Andrejka hľadala tú správnu skladbu a chcela, aby bola slovenská. Zdalo sa nám, že slovenských romantických skladieb je málo, tak sme sa s producentom Paul Project dohodli, že jej ju napíšeme,“ povedala Vebi. Andrea musela podobne ako mnohé slovenské nevesty svadbu trikrát preložiť, o to bola emotívnejšia.

„V deň D som skladbu Nechám sa viesť odspievala spolu so sestrou Danielou a aj sme si poplakali,“ priznala speváčka. "Ďakujeme za prekvapenie na svadbe, krajšiu pieseň pri našom prvom spoločnom tanci sme si nemohli ani priať Sme radi, že nás vystihol text, a že budeme mat spomienku do konca života,“ povedala nevesta Andrea Lobotková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevesta #Vebi

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....