Ulicou kráča (osprchovaná) hora svalov a široký úsmev: Hádajte, kto to je?

Len pred pár dňami uviedol nový akčný film Jungle Cruise, v ktorom opäť predvádza svoje schopnosti akčného herca. Jeden z najlepšie platených hrdinov Hollywoodu však musí pre svoj úspech aj tvrdo makať.

10.08.2021 00:00
Dwayne Johnson Foto: ,
Dwayne Johnson na premiére filmu Expedícia: Džungľa v Disneylande v Anaheime.
debata

Herca Dwayna Johnsona, ktorý bol kedysi tiež známy pod svojím wrestlingovým pseudonymom The Rock, zachytili objektívy paparazzov počas uplynulých dní viackrát na ceste do posilňovne či naopak, domov z nej. Napumpované svaly, masívna silueta a k tomu žiarivý a srdečný úsmev aj pozdrav pre papaprazzov, ktorí takto denne striehnu na mnohé filmové hviezdy.

Johnson je veľký sympaťák a aj mnohí zástupcovia tlače sa domnievajú, že tajomstvo jeho úspechu tkvie v tom, že je za každých okolností veľmi milý chlap. Aj keď pri pohľade na jeho svaly, alebo päste vo filmoch, môže pôsobiť úplne naopak.

VIDEO TU

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Hrdina akčných filmov sa len nedávno zapojil do verejnej diskusie, ktorú vyvolali vyhlásenia niektorých celebrít o tom, že sa nesprchujú každý deň a skôr sa snažia k hygiene pristupovať „prírodným“ spôsobom (pozn. reč je napríklad o Ashtonovi Kutcherovi a jeho manželke Mile Kunisovej. Kutcher tvrdil, že sa umýva len vodou a mydlo používa len v podpazuší a v rozkroku, aj to nie denne.)

Akčný hrdina Johnson sa hrdo zapojil do diskusie na Twitteri a vyhlásil, že on teda rozhodne do celebritného klubu „Nesprchujem sa“ nepatrí. Práve naopak, hygienu absolvuje až trikrát denne. Najprv ráno po zobudení, potom po tréningu a následne ešte večer. To sa, samozrejme, tiež stretlo s kritikou, podobne ako manuál druhej strany. Herec však nad komentármi len mávol rukou a poznamenal. „Dvakrát denne trénujem a potom idem do práce, kde strávim 12 hodín. Sprchujem sa skrátka trikrát, je ľahké pochopiť to,“ skonštatoval len.

Na videu, ktoré si môžete pozrieť vyššie, už vyzerá byť čerstvo po sprche… čo poviete?

Zľava: Edgar Ramirez, Emily Blunt a Dwayne...
Emily Blunt a Dwayne Johnson na premiére filmu...
+4Emily Blunt  na premiére filmu  Expedícia:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #paparazzi #fit #Dwayne Johnson #posilňovňa

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...