Lopez s Affleckom na romantickej večeri a po nej? Hotový lov, paparazzom neunikli

Ešte nejaký ten týždeň budú nepochybne tým najsledovanejším párom Hollywoodu. Kam sa Jennifer Lopez s Benom Affleckom pohnú, čakajú ich novinári alebo fotografi. Výnimkou nebola ani romantická večera.

11.08.2021 00:00
debata
VIDEO: Jennifer a Ben odchádzajú z romantickej večere
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Staronový párik sa vybral počas uplynulého víkendu do vychytenej reštaurácie. Hoci v jej útrobách boli celý čas takmer nerušení, pri odchode už sa museli zmieriť s obliehaním zo strany bulvárnych fotografov a médií. Priamo na ulici.

Samozrejme, obaja „protagonisti“ tejto staronovej love-story sú na záujem už zvyknutí. Po rokoch v šoubiznise a na jeho vrchole si asi zvykli, že záujem o nich bude eminentný. Zvládajú ho však zatiaľ so cťou. Kamery zachytili, ako Jennifer s úsmevom naskočila do auta a Ben sa k nej následne pridal a odšoférovali to domov.

626029521 Čítajte viac Affleck s úsmevom od ucha k uchu! Strávil víkend s deťmi, potom vyrazil za Jennifer

Dvojicu vídať v poslednom čase spolu veľmi často. Má to však údajne jasné vysvetlenie. Pre pracovné povinnosti ich totiž čaká oddelená jeseň, keďže každý z nich sa musí venovať projektom v inej krajine. „Trávia spolu toľko času, koľko sa len dá. Na jeseň bude Ben filmovať v Texase a Jennifer čaká projekt v Kanade,“ uviedol nemenovaný zdroj pre magazín People.

Herec a jeho priateľka, ktorá sa okrem spevu venuje aj herectvu, si však podľa jeho slov užívajú skvelé leto. „Trávia veľa času jeden s druhým, s ich deťmi. Majú naozaj skvelé leto,“ doplnil zdroj. Hollywoodsky párik v júli absolvoval aj výlet do oblasti Stredomoria a na luxusnej jachte navštívili niekoľko vychytených destinácií na pobreží.

620890838 Čítajte viac Jennifer Lopez v uličkách Portofina? Strážia ju ako oko v hlave, turisti ju obliehali

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #paparazzi #Ben Affleck #romantika #večera

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...