Deppovu dcéru načapali s novým priateľom: Aha, veď je to ex tejto známej krásky!

Hovorí sa, že vrana k vrane sadá a v hollywoodskom šoubiznise to platí azda viac než kdekoľvek inde. Partnerské vzťahy vznikajú často medzi kolegami a nie je výnimočné, ak sa herci striedajú jeden za druhým po boku niekoho iného.

11.08.2021 00:00
shutterstock 1521909899 Foto:
Herečka a modelka Lily-Rose Depp.
debata

V rámci tejto vzťahovej „rovnice“ sa najnovšie počíta s prekvapujúcim párikom. Reč je o Lily Rose Deppovej, herečke, modelke a slávnej dcére, ktorej rodičmi je Vanessa Paradis a Johnny Depp. Mladý talent a múzu módneho domu Chanel zachytili pred pár dňami objektívy v Londýne, keď svoje pery vášnivo tisla na pery iného herca. A len prizvukujeme, že nenakrúcali filmovú scénu.

Menovaný muž je Austin Butler, americký herec, ktorý najmä mladšej generácii fanúšikov nie je celkom neznámy. Dvadsaťdeväťročný brunet s príťažlivou tvárou bol totiž dlhý čas partnerom herečky Vanessy Hudgensovej. Dvojica sa však po pár rokoch vzťahu rozišla a nejaký čas sa nevedelo o tom, či dôvodom bola tretia osoba, alebo sa vzťah len vyčerpal.

zväčšiť Herec Austin Butler. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1460133077 Herec Austin Butler.

To sa asi nedozvieme ani po čase, ale isté je, že Butler už single nie je. Zábery paparazzov s 22-ročnou Lily-Rose hovoria jasnou rečou. Aj dcéra slávneho filmového páru má pritom pomerne pestrú vzťahovú minulosť. Ešte v lete roka 2019 ju načapali fotografi pri vášnivých bozkoch s Timothee Chalametom. Dvojica sa zoznámila pri spoločnej filmovaní.

Butler s Deppovou zatiaľ nespolupracoval. Najmä jeho fanúšičky však s napätím očakávajú premiéru aktuálneho projektu – životopisného filmu v réžii Baza Luhrmanna o Elvisovi Presleym, v ktorom si zahral práve kráľa rock'n'rollu. Po jeho boku sa objaví aj herec Tom Hanks, ten pred viac ako rokom pri nakrúcaní snímky ochorel ako jedna z prvých celebrít na nový koronavírus. Z infekcie sa našťastie úspešne vyliečil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Lily Rose-Depp #Austin Butler

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...