Nestíha jesť, nespí a predsa! Kavaschová je krásna a vyzerá mladšie ako pred pôrodom

Pred pár mesiacmi sa stala prvýkrát mamou. Napriek tomu, že prvé mesiace materstva zvyknú byť náročné, herečka Dominika Kavaschová si ich nevie vynachváliť.

11.08.2021 11:10
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Na svojom Instagrame dokonca v stredu zverejnila záber, na ktorom vyzerá byť takmer nenalíčená. Pozerajúc priamo do objektívu pôsobí naozaj pôvabne a veľmi mlado. Zdá sa, že si to uvedomila aj ona sama.

„Vysvetlí mi niekto ako je možné, že žena keď nestíha jesť a nespí a bolí ju celé telo, vyzerá mladšie ako pred pôrodom,“ napísala členka SND na svojom profile. „Akožeeee, to je totál záhada pre mňa. Mám v okolí niekoľko takých žien. Tá láska je asi brutálna čarodejka,“ dodala ešte Kavaschová.

1R2A0043 Čítajte viac Móda z premiéry! Polnišová ako diva, sexy Pauhofová, nežné Češky a Čaputová v červenom

Tridsaťdvaročnú rodáčku z Košíc do pár hodín odmenili fanúšikovia mnohými pochvalnými komentármi a ďalšie mamičky sa s ňou delili o vlastné skúsenosti. „Mám 34, troch chlapcov, sama som na nich a cítim sa najkrajšia za celý život,“ napísala Kavaschovej jedna z jej sledovateliek. Ďalšia však bola o niečo cynickejšia. „Ja keď si pozerám fotky pár mesiacov po pôrode, presne si hovorím to isté. A potom to príde. Rok, dva na materskej a desať rokov v tvári,“ odkázala jej so „smajlíkom“.

Ako to dopadne v prípade Dominiky Kavaschovej, samozrejme, ukáže čas. Isté však je, že materstvo jej naozaj prospieva a na zverejnenom zábere vyzerá ako študentka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #materstvo #vzhľad #mladosť #Dominika Kavaschová

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...