Irina Shayk na ceste za (staro)novým milencom? Takto sa maskovala v uliciach

Len nedávno sa objavila na slnečnej Ibize, ale medzitým sa už stihla vrátiť do momentálne domovského New Yorku. Ruská topmodelka Irina Shayk vyvolala podobnú pozornosť ako v bikinách na pláži, akurát... teraz bol za tým iný dôvod.

12.08.2021 00:00
debata
Video
Zdroj: Splashnews TV / Splash News / Splash_ / Profimedia

Tridsaťpäťročnú krásku zachytili objektívy a kamery paparazzov v newyorskej štvrti West Village, len pár metrov od domu, ktorý patrí Vitovi Schnabelovi. Známy galerista, obchodník s umením a bývalý priateľ topmodelky Heidi Klumovej, sa mal so Shaykovou stretávať ešte minulý rok.

Samozrejme, okamžite sa objavili domnienky o tom, že Shayk obnovila svoj vzťah so Schnabelom. O tom, že nič nemieni komentovať a nie je jej príjemné, že ju fotografi pristihli, svedčí aj jej gesto. Celý čas po ulici kráčala s rukou držiac si kabelku priamo pred tvárou.

O tom, či sa príťažlivá brunetka znovu začala stretávať so Schnabelom, sa verejnosť skôr či neskôr dozvie. V prípade ruskej rodáčky však platí, že v rámci súkromia bola vždy nanajvýš diskrétna. Svoje vzťahy komentuje len výnimočne. Nerobila tak ani v čase, keď tvorila pár s futbalistom Cristianom Ronaldom, ani vtedy, keď po jej boku bol herec a režisér Bradley Cooper. S ním má Irina aj dcérku Leu.

626081335 Čítajte viac Irina Shayk na Ibize odhalila TOP krivky! A na Instagrame? Šteklivejšie to už nešlo...

Mimochodom, médiá ju opätovne na jar spájali aj s Cooperom a pred pár mesiacmi sa šuškalo o tom, že Irina randí s raperom Kanye Westom. Zdroje z okolia modelky však tvrdia, že ani jedna z týchto teórií nebola pravdivá. Isté však je, že Irina dokáže dobre vychádzať aj s bývalými partnermi a rada trávi čas v mužskej spoločnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #irina Shayk #New York #partner #paparazzi #Vito Schnabel

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...