Veľká vec! Otec Britney Spearsovej sa vzdal správy jej majetku

Otec americkej speváčky Britney Spearsovej sa vzdal 13 rokov trvajúceho spravovania jej obchodných záležitostí. S odvolaním sa na oznámenie jej právneho zástupcu Matthewa Rosengarta o tom informuje agentúra Reuters.

13.08.2021 09:20
People Britney-Spears Foto:
Kombinácia záberov Jamieho Spearsa, otca speváčky Britney Spearsovej (vpravo).
debata

Jamie Spears spravoval záležitosti svojej dcéry od roku 2008, kedy bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. Správy jej majetku sa vzdal v dokumentoch, ktoré boli vo štvrtok podané na súde.

Podľa časopisu Variety a webu TMZ.com sa v dokumente uvádza, že sa Spears rozhodol opatrovníctva vzdať, hoci k tomu nie je právny dôvod. Domnieva sa však, že viesť so svojou dcérou o veci verejný spor nie je v jej najlepšom záujme. „Pán Spears má v pláne spolupracovať so súdom a novým právnikom svojej dcéry, aby pripravili riadny prechod k novému opatrovníkovi,“ uvádza sa v dokumente.

Rosengart Spearsovej rozhodnutie označil za „významné víťazstvo pre Britney Spearsovú a ďalší krok k docieleniu spravodlivosti“.

Britney Spears Čítajte viac Zaslúžim si žiť svoj život! Britney Spears bojuje pred súdom, fanúšikovia ju takto podporili

O ukončenie núteného opatrovníctva sa usiluje 39-ročná Spears niekoľko mesiacov a obvinila svojho otca, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky, alebo nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Súdne pojednávanie na prejednanie žiadosti bolo podľa Reuters stanovené na koniec septembra.

Jamie Spears podľa súdnych dokumentov už skôr odmietol, že by sa podieľal na obmedzeniach v osobnom živote svojej dcéry. Zo správy jej súkromných záležitostí sa zo svojej vôle stiahol v septembri 2019 kvôli zdravotným ťažkostiam, plynie z dokumentov. Vo funkcii ho nahradila ošetrovateľka Spearsovej Jodi Montgomery.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #otec #Britney Spears #rozhodnutie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...