Prečo skončila s herectvom? Cameron Diaz konečne prezradila dôvod

Už niekoľko rokov sa neobjavila v žiadnom filme, pritom pred necelými dvoma dekádami patrila medzi najlepšie platené herečky Hollywoodu. Čo motivovalo Cameron Diazovú dať zbohom herectvu?

14.08.2021 10:00
shutterstock 378555142 Foto:
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere.
debata

Dnes 48-ročná blondínka sa v talk-šou herca Kevina Harta rozhovorila aj na túto tému. Priznala sa, že najväčším problémom pre ňu bolo, že nemala dosah na veľmi veľa vecí vo vlastnom živote.

„Ak robíte niečo na veľmi vysokej úrovni taký dlhý čas, sú skrátka veci, ktoré musíte zveriť do rúk iným ľuďom. Okolo štyridsiatky som si uvedomila, že je toľko vecí v mojom živote, ktorých sa ani nedotknem, ktoré nie som schopná manažovať,“ vyhlásila Diaz.

Doplnila, že jej hlavnou motiváciou bolo vziať život opäť výlučne do vlastných rúk. „Milujem herectvo, je to zábava, je to radosť. No rozhodla som sa tak, lebo som chcela svoj život manažovať sama. Moja denná rutina je tvorená iba tým, čo som schopná osobne zvládnuť. Odrazu sa cítim omnoho viac naplnená. Všetko do seba pasuje,“ pokračovala niekdajšia hollywoodska hviezda.

Samozrejme, napriek tomu, že Diaz dlhší čas nenakrúcala, záujem o ňu stále je. Či už zo strany bulvárnych médií, magazínov, ale aj samotných filmárov. Posledné obdobie sa však blondínka viac sústredila na autorstvo, napísala už niekoľko kníh. Tiež sa venuje materským povinnostiam, keďže ešte v roku 2019 náhradná matka porodila jej a jej manželovi Benjimu Maddenovi dcérku Raddix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #koniec #Cameron Diaz

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...