Ako sa končí niekdajšia láska? Lopez zmazala z Instagramu Rodrigueza a celú ich minulosť

Rozchody sa dejú, sú normálnou súčasťou života. Niektoré však v pokojnejšom a iné v omnoho dramatickejšom duchu. Do druhej kategórie asi patrí ten, ktorý sa odohral už pred pár mesiacmi v živote Jennifer Lopezovej.

15.08.2021 09:54
shutterstock 645000625 Foto:
Herečka a speváčka Jennifer Lopez.
debata

Speváčka tvorila niekoľko rokov pár s bývalým športovým profesionálom Alexom Rodriguezom a dokonca sa schyľovalo ku svadbe. Napokon prišiel rozchod a každý z dvojice si pomerne rýchlo našiel nového partnera. Až do tohto bodu by sa to dalo hodnotiť ako relatívne bežný kolobeh vo vzťahovom živote.

Latino diva však počas víkendu urobila prekvapivý krok. Zo svojej sociálnej siete vymazala úplne všetky spoločné fotografie, ktoré za štyri roky trvania jej vzťahu s Rodriguezom vznikli a boli pridané online. Zároveň prestala svojho bývalého snúbenca sledovať (followovať).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod)

Ako píšu americké médiá, čo sa bývalého hráča baseballu týka, ten stále patrí medzi Lopezovej sledovateľov a na svojom konte má aj ich spoločné fotografie. Či si akcia vyžiada aj reakciu, však ukážu už najbližšie dni.

Lopezovej snaha „zmazať minulosť“ sa stretla s názormi, že speváčka a herečka sa správa pomerne nedospelo alebo sa vo vzťahu s Rodriguezom muselo stať naozaj niečo, čo ju veľmi rozhnevalo. Oficiálne stanovisko expartnerov v čase, keď sa rozchádzali, znelo, samozrejme, zmierlivo a hovorilo o tom, že dvojica zostane priateľmi. Nuž, asi sa čosi pototo…

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Jennifer Lopez #Instagram #Alex Rodríguez

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...