Dokonalá forma! Lopez prišla na párty, odhalila bruško - paparazzovia šaleli

Už niekoľko dní je späť v rodnej Amerike a je jednou z najsledovanejších hviezd súčasnosti. Speváčku Jennifer Lopezovú sledovali paparazzovia aj počas oslavy známej hollywoodskej producentky, ktorá k sebe pozvala desiatky známych žien.

17.08.2021 00:00
627252088 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a jej dcéra Emma Maribel Muniz mieria na párty v Los Angeles.
debata (2)

Popoludňajší banket producentky Jennifer Kleinovej pritiahol mená ako Tyra Banks, Julianne Hough, Alexandra Daddario či Nicole Scherzinger. Azda tú najväčšiu pozornosť si však vyslúžila práve latino-diva Lopez, ktorá pred pár týždňami oslávila 52. narodeniny.

Takýto vek by rodáčke z New Yorku hádal naozaj len málokto – J.Lo sa objavila na ulici v pestrofarebnom vzorovanom komplete, v ktorom odhalila svoje vytrénové bruško. Dekolt zdobilo niekoľko výrazných náhrdelníkov s príveskami a samotná Jennifer bola bezchybne upravená.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Na akciu, ktorá dostala prívlastok Indulgence Day, vzala Lopez aj svoju dcéru Emmu. Z nej je, zdá sa, je typická tínedžerka, ktorá prechádza fázou hľadania sa. V porovnaní so slávnou mamou nemohla vyzerať rozdielnejšie – zahalená od hlavy po päty, bez mejkapu a s vlasmi odfarbenými nazeleno. Prítomnosť reportérov jej príjemná celkom očividne nebola. Neskôr, po odchode z oslavy, už nebola po maminom boku – zjavne odišla z večierka so šoférom sama.

O Lopezovú je obrovský záujem paparazzov vzbudený aj faktom, že sa dala znovu dohromady s Benom Affleckom a novinári neustále striehnu, či ich zachytia spolu. To sa im podarilo minulý týždeň, keď sa dvojica objavila spolu na romantickej večeri. Okrem toho sa však každý z nich musí venovať aj vlastným aktivitám a rodine (deťom). Afflecka napríklad počas víkendu sledovali paparazzovia pri tom, ako priviedol svoje deti k rodinnej kamarátke.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #forma #párty #paparazovia

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....