Keby môj manžel mohol, snáď by aj dojčil, vyhlásila hrdá mama zo Superstar

Už niekoľko mesiacov je z nej mama. Herečka a porotkyňa pripravovanej série Superstar Patricie Pagáčová prezradila, že všetko zvláda vďaka výdatnej pomoci manžela Tibora.

17.08.2021 00:00
Patrícia Pagáčová Foto:
Herečka Patrícia Pagáčová na premiére filmu Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť v Prahe.
debata (1)

V rozhovore pre portál iDnes.cz uviedla 32-ročná blondínka, že sa jej zdá, že manžel zvláda všetko lepšie ako ona.

„Zdá sa mi, že bol pripravenejší ako ja, že sa ako otec už narodil. Kúpe, prebaľuje, speiva, rozpráva rozprávky, myslím si, že keby mohol, tak by snáď aj dojčil,“ uviedla Pagáčová. „Samozrejme, do práce chodiť musí. On má chudák smenu najprv v práci a potom má druhú doma. Ale je super, že sme na to dvaja. Dosť mi vo všetkom pomáha,“ doplnila ešte.

Herečka, ktorú si českí diváci obľúbili najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Ulice, sa už čoskoro objaví v novej sérii speváckej súťaže Superstar. V porote sa vracia v rovnakej zostave ako to bolo pri ostatnej sérii – teda so speváčkou Monikou Bagárovou, spevákom Pavlom Haberom, hudobníkom Mariánom Čekovským a moderátorom Leošom Marešom.

Zatiaľ čo pri prvom spoločnom nakrúcaní sa materské povinnosti blížili v prípade Bagárovej (bola v tom čase tehotná s dcérkou Rumiou), teraz už do Superstar zasadnú obe dámy ako mamy. Môžu si teda vymieňať skúsenosti. A možno tiež s trochou materskej „emotívnosti“ oceniť viaceré spevácke talenty.

Na obrazovke televízie Markíza sa prvá epizóda z najnovšej Superstar objaví 5. septembra.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #materstvo #manžel #Patricie Pagáčová

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...