Adam Sandler na Malorke: Na pľaci je kamarátsky, pri mori si užil pánsku jazdu

Iba práca? V žiadnom prípade. Navyše, ak nakrúcate na takom malebnom mieste, ako je slnečná Malorka, jednoducho si treba užiť aj trochu mora a slnka.

17.08.2021 00:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Platilo to aj v prípade 55-ročného komika, amerického herca Adama Sandlera, ktorý sa už niekoľko dní nachádza na slnečnom španielskom ostrove. Sandler pricestoval na Mallorcu kvôli práci na novinke Hustle v produkcii Netflixu. Ale vo voľných chvíľach si vyrazil aj so skupinkou kamarátov k pobrežiu.

Herca sledovali paparazzovia z pristaveného člna a zachytili ho, ako sa zabalený v masívnej modrej osuške pohybuje pod slnečníkmi na privátnej hotelovej pláži.

Spoločnosť mu robili dvaja kamaráti, pravdepodobne tiež členovia štábu, ktorý na filme pracuje. Sandler má povesť veľmi príjemného spolupracovníka a nič na tom nemení ani jeho status hlavnej hviezdy.

Ako poznamenalo viacero médií, už v čase, keď priletel na ostrov, stretol sa s jednotlivými členmi filmového štábu a každého pozdravil osobne. Novú sériu režíruje Jeremiah Zagar a produkuje ju basketbalová hviezda NBA LeBron James spoločne s SpringHill Entertainment.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Mallorca #Adam Sandler

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...