Pristihnutí pri bozku! Lopez strávila noc u Afflecka, takto nežne sa rozlúčili

Už niekoľko týždňov sú tým najvďačnejším objektom pre amerických paparazzov. V utorok im speváčka Jennifer Lopez a jej staronový partner Ben Affleck ponúkli romantický moment spoločného bozku.

19.08.2021 00:00
627559431 Foto:
Herec Ben Affleck a speváčka Jennifer Lopez sa lúčia pri odchode z Affleckovej vily v Brentwoode.
debata (1)

Stalo sa tak v luxusnej vile v Brentwoode, ktorá patrí práve držiteľovi Oscara, hercovi, režisérovi a scenáristovi Affleckovi. Päťdesiatdvaročná latino-diva u neho zjavne strávila noc a na druhý deň predpoludním ju objektívy zachytili pri vstupnej bráne pri rozlúčke.

Jennifer v tom momente už sprevádzala jej osobná asistentka, ktorá na fotografov kričala neveriacky, či myslia vážne, že chcú dvojicu zvečniť aj takto. Ale to Lopezovej ani Affleckovi neprekážalo, dali si nežný bozk na rozlúčku, potom sa Ben rozlúčil aj s partnerkinou asistentkou a následne sa už ich kroky rozišli. Herec zamieril späť do domu, Jennifer za pracovnými povinnosťami.

O pár hodín neskôr ju potom, v rovnakom outfite, zachytili objektívy v reštaurácii Olivetta. Spoločnosť jej však robila len spomenutá asistentka.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Americká hudobná diva je posledné mesiace skutočne v centre pozornosti a dôvodom je práve jej staronový vzťah s Affleckom, s ktorým tvorili pár aj v rokoch 2002 až 2004. Počas uplynulého víkendu sa Lopez odhodlala ku zvláštnemu kroku – zo svojich sociálnych sietí zmazala všetky spoločné fotografie bývalého snúbenca Alexa Rodrigueza a prestala ho tiež sledovať. To vyvolalo zmiešané reakcie a domnienky o tom, že sa dvojica nerozišla v najlepšom.

Relationships- Rekindling Old Flames Čítajte viac Lopez s Affleckom na romantickej večeri a po nej? Hotový lov, paparazzom neunikli

V prípade Lopezovej je to však prekvapením, lebo napríklad s otcom svojich detí, spevákom Marcom Anthonym vychádzajú veľmi dobre a dokonca sa stretávajú na rodinných oslavách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Jennifer Lopez #rozlúčka #Ben Affleck

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....