Mentalista s priateľkou na pláži neovládli smiech: Dôvod? Omylom ukázal holý zadok

Dobrá nálada, úsmevy od ucha k uchu, romantické gestá - zdá sa, že láska robí s hercom Simonom Bakerom divy. A nielen tá.

19.08.2021 00:00
627399989 Foto:
Herec Simon Baker si bol zasurfovať v austrálskom Byron Bay so svojou partnerkou Laurou May Gibbsovou. Odhalil aj to, čo malo zostať skryté.
debata

Predstaviteľ hlavného hrdinu v populárnom seriáli Mentalista sa pred pár dňami objavil na pláži austrálskeho Byron Bay, kde mu robila spoločnosť jeho partnerka Laura May Gibbs. Dvojica zdieľa nadšenie a vášeň pre surfovanie a na jednu surfovaciu „hodinku“ si vyrazili aj pred pár dňami. Čo však čert nechcel, po jej absolvovaní prišlo aj na maličké faux pas.

Baker, ktorý oslávil tento rok 52. narodeniny, sa snažil prezliecť z neoprénovej kombinézy do suchých vecí, ale práve pri tomto „akte“ sa mu vyhrnul uterák omotaný okolo pása. Výsledok je asi jasný – pred objektívmi, ktoré dvojicu sledovali z úctivej vzdialenosti, odhalil svoje pozadie.

Simon Baker Čítajte viac Toto je žena, pre ktorú Mentalista opustil manželku? Na pláži šantia ako pubertiaci

Našťastie, seriálový hrdina nie je žiaden suchár a tiež sa nebojí o svoju dobrú povesť. Bakera, ale aj jeho 36-ročnú partnerku, odhalenie pred paparazzovskými objektívmi rozosmialo.

V poslednom období sa pritom takpovediac roztrhlo vrece so známymi umelcami, ktorí sa až tak neostýchajú ako by si možno jeden myslel. Pár dní pred Simonom Bakerom u protinožcov sa napríklad celkom donaha (a zámerne) vyzliekol aj britský herec Orlando Bloom. Spravil tak v susednom Česku, kde nakrúca druhú sériu projektu Carnivale Row. Bloom vyrazil k Čertovej skale pri brehu rieky Berounky a do jej vôd skočil tak, ako ho pánboh stvoril. Urobil z toho aj záznam na Instagram.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pláž #Simon Baker #Mentalista

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...