Scarlett Johansson je dvojnásobná mama! Porodila syna, už odtajnili aj meno

Z Čiernej vdovy je šťastná dvojnásobná mamička, teda, aby sme boli presnejší, reč je o jej predstaviteľke - herečke Scarlett Johanssonovej.

19.08.2021 07:10
People Johansson Baby Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson a jej snúbenec Colin Jost na zábere z februára 2020.
debata

Tridsaťdeväťročná hollywoodska hviezda priviedla na svet zdravého synčeka. Médiám to v stredu potvrdil Johanssonovej manžel a otec chlapčeka – herec a komik Colin Jost. „Áno, áno, máme dieťa. Volá sa Cosmo a veľmi ho ľúbime,“ napísal Jost na svojom Instagrame.

Zároveň nezaprel ani svoj povestný humor, ktorý trénuje pravidelne účinkovaním v šou Saturday Night Live. „Ocenili by sme súkromie. Ohľadom všetkých požiadaviek kontaktujte nášho mediálneho zástupcu Michaela Che,“ dopísal ešte. Pravdou však je, že Che nie je žiaden mediálny zástupca, ale Jostov kolega zo šou SNL.

Herečka Scarlett Johansson sa pre vysoké štádium tehotenstve nezúčastnila ani na nedávnej premiére svojho filmu Čierna vdova, v ktorom po jej boku účinkuje tiež herečka Florence Pugh. Johansson je už mamou dcérky Rose, ktorej otcom je herečkin bývalý manžel – francúzsky novinár Romain Dauriac.

Herečka má za sebou dve nevydarené manželstvá. Prvé s kanadským kolegom Ryanom Reynoldsom, s ktorým boli manželmi od roku 2008 do 2011. Nasledoval vzťah a svadba so spomenutým Dauriacom, manželstvo trvalo necelé tri roky od roku 2014 do roku 2017. S Jostom uzatvorila svoje tretie manželstvo, stalo sa tak v októbri minulého roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Scarlett Johansson #Colin Jost

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....