Slávna seriálová čarodejnica prežila minúty hrôzy pri autonehode! Ale podaril sa jej takmer zázrak

Známa herečka Alyssa Milano, ktorá sa preslávila vďaka úlohe v seriáli Čarodejnice, zažila počas jazdy autom riadny šok. Ako však uvádza magazín People, nestratila duchaprítomnosť a zabránila tragédii.

19.08.2021 12:00
Alyssa Milano Foto:
Herečka Alyssa Milano.
debata

Alyssa Milano (48) sa v utorok stala účastníčkou dramatickej autonehody v Los Angeles, keď sedela v aute, ktoré šoféroval jej strýko. Ten mal podľa magazínu People dostať počas riadenia vozidla infarkt, následne stratil nad autom kontrolu. Alyssa vyviazla bez zranení, zatiaľ, čo jej strýka previezli do nemocnice.

Podľa tlačovej správy „California Highway Patrol“ citovanej magazínom People, Milano sedela na mieste spolujazdca v SUV Ford Edge, keď jej 63-ročný strýko stratil vedomie, zišiel z jazdného pruhu a narazil do iného SUV. „S pomocou anjela strážneho“, ako opisuje magazín, sa je podarilo auto zastaviť. Podľa portálu „TMZ“ Milano poskytla svojmu strýkovi prvú pomoc, kým nedorazila sanitka.

Ako sa jej strýkovi momentálne darí, nie je známe. Milano však vyzvala svojich fanúšikov na Twitteri, aby využili každú príležitosť na „ochranu ľudí, ktorých milujeme“. "Dajte sa zaočkovať. Noste masky. Vyhoďte zbrane. Naučte sa prvú pomoc. Nie je ťažké starať sa jeden o druhého, ale je to dôležité.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alyssa Milano

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...